Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
A takie cos juz kitem sfocone kwitnie u mnie Załącznik 61939Tlo nie jest czarne,to cyprysy w cieniu a ona w pelnym sloncu w poludnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A takie cos juz kitem sfocone kwitnie u mnie
Załącznik 61939Tlo nie jest czarne,to cyprysy w cieniu a ona w pelnym sloncu w poludnie
Mirek nie mów że to już tegoroczna sasanka !!??
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
Mirek nie mów że to już tegoroczna sasanka !!??
Tegoroczna.Dzis robiona.Mam jeszcze zolta(prawie jak kolor bananowy)ciemno zolta.Jednak narazie nie pokazuje.Jak wysiew z jej nasin bedzie zolty i w 95% sie pokryje to wtedy bedzie fotka na sadzonkach.Kasa Misiu:mrgreen:kasa.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tegoroczna.Dzis robiona.Mam jeszcze zolta(prawie jak kolor bananowy)ciemno zolta.Jednak narazie nie pokazuje.Jak wysiew z jej nasin bedzie zolty i w 95% sie pokryje to wtedy bedzie fotka na sadzonkach.Kasa Misiu:mrgreen:kasa.
Tylko musisz o jednym pamiętać !! Jeśli sam bawisz się w zbieranie nasion i ich wysiew, to nie możesz dopuścić do zapylenia krzyżowego !! Wiesz że z murzyna...sory ! afrykanina i białej to wychodzą w kratkę !! Jak chcesz zachować kolor to musisz zapylić pyłkiem z tej samej rośliny !!! I nie rób tego Ty !!! bo bedą do Ciebie podobne ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
Tylko musisz o jednym pamiętać !! Jeśli sam bawisz się w zbieranie nasion i ich wysiew, to nie możesz dopuścić do zapylenia krzyżowego !! Wiesz że z murzyna...sory ! afrykanina i białej to wychodzą w kratkę !! Jak chcesz zachować kolor to musisz zapylić pyłkiem z tej samej rośliny !!! I nie rób tego Ty !!! bo bedą do Ciebie podobne ;-)
Alez ja tego sam nie robie.To robi gosciu co ma 2hektary pod szklem,a tata nastepne chyba 5 w Holandii.Te dostalem do focenia.Zapylacza nawet nie dotykalem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Alez ja tego sam nie robie.To robi gosciu co ma 2hektary pod szklem,a tata nastepne chyba 5 w Holandii.Te dostalem do focenia.Zapylacza nawet nie dotykalem.
...już myślałem ze się w pszczółkę Maję bawisz !! ;-)
Z tym pyleniem to powinno być po 22.00 jak młodzież pójdzie spać kurdę :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Z tym pyleniem to powinno być po 22.00 jak młodzież pójdzie spać kurdę :mrgreen:
..nie no myślałem że Mirek tam lata i zapyla...wyobrażasz sobie kwiatka do NIEGO podobnego !!! ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
..nie no myślałem że Mirek tam lata i zapyla...
Tia.Bo ty myslisz,ze mirek swojego zapylacza na loterii wygral,abo gdzie znalazl.Moj ci on jedyny,moj ci on jest(tak gadaja do niego):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
2 załącznik(ów)
Cześć,
Dzięki Muminek za podpowiedź, w nazwie były polskie znaki.
Tym razem śnieżyce wiosenne, w miejscu o którym wspomniałem jest ich całkiem sporo.
I śpiący jegomość na wawrzynku. :grin:
Pozdrawiam