Ramka to pikuś (ozdobnik). Niepotrzebna była lewa strona foty (ta drewniana buda) - i to cięcie IMHO poprawiło fotę (nie ramka).
Wersja do druku
Ramka to pikuś (ozdobnik). Niepotrzebna była lewa strona foty (ta drewniana buda) - i to cięcie IMHO poprawiło fotę (nie ramka).
Jeśli o mnie chodzi, 117 wersja b - większy kontrast, na podstawowej cienie zlewają się z lekka. Kwadrat chyba faktycznie lepszy. Kolor jakoś mi się nie spodobał.
Chyba wdzięczna impreza do fotografowania :)
Za moment wlasnie wersje b bede przerabial w kwadrat :) A impreza wdzieczna do fotografowania, tylko trzeba duzo lazic, bo przeszkody sa dosc daleko od siebie. 6h lub wiecej takiego lazenia daje sie we znaki :) Ale MZ warto.
Pzdr
No to teraz moja wersja, kierujac sie korektami Rafala :)
117 final version
Ja bym jeszcze lekko podostrzył fotę.
Swietne!!!!Najbardziej podobają mi sie 111,114,115.Swietnie oddają dynamikę tego sportu oraz emocje zawodników.Dla mnie bomba i gratulacje :D
Dzieki :) 111 nawet do Galerii wrzucalem, ale przeszla bez echa. Obawiam sie, ze juz wiecej cieakwych zdjec z tej imprezy nie mam. Moze to i dobrze, bo by nastapilo przesycenie, albo co ;) Czas porobic jakiegos streeta, ale tym razem na kliszy ;)
Pzdr
Caly reportarz świetny. Przedmówcy napisali chyba wszystkie ach i ochy.
Co do 117 Final wersion to chyba kadrowanie zbyt ciasno, zarowno uszy, kopyta jak i lewa strona... Jak patrze na ta fotke to jakosc czlowiek sie w naturalny sposob w lewo przekrzywia majac nadzieje ze wiecej zobaczy wiec chyba wiecej miejsca po lewo byloby lepiej.
Ze wszystkich 117 najbardziej mi sie podoba kolorystyka c i d.
To moze i dobrze, ze wrzucilem az 4 wersje, kazdy znajdzie cos dla siebie ;)
kisi, poczatkowo wlasnie z tych powodow zostawilem tyle lewej strony, bo to byl zakret. Jednak ta buda bardzo wadzila i dlatego przemowilo do mnie kadrowanie w kwadrat za rada Rafala.
Pzdr
Taki kadr z dzisiaj, zabralem ze soba aparat i sie chyba oplacilo :) Prosze patrzec z dalszej odleglosci, lepiej wtedy wyglada ;) Wracam do tego, co lubie najbardziej, czyli streetu. Mam nadzieje, ze w najblizszych dniach bede mial troszke czasu na street.
118. "Wezme fiolet"
Pzdr