The Shipyard - słyszeliście o nich ? Ja przed koncertem też nie, a warto !
282.
283.
284.
Po więcej zdjęć i coś na kształt relacji zapraszam na cowbydgoszczy.
Wersja do druku
The Shipyard - słyszeliście o nich ? Ja przed koncertem też nie, a warto !
282.
283.
284.
Po więcej zdjęć i coś na kształt relacji zapraszam na cowbydgoszczy.
Coś całkiem świeżego, chociaż miesiąc czekało na dokończenie.
Nie ważne dokądkolwiek, jak daleko i na jak długo bym pojechał to nad Brdę zawsze będę wracał.
285.
286
287.
Dwójka dla mnie najciekawsza. Świetnie kontrastuje z bielą "rudy" trawiasty brzeg.
Pozdr
Uff dopiero zauważyłem jak paskudnie straciły na jakości powyższe na skutek zmniejszania. Przydało by się wreszcie nauczyć pomniejszania...
No ale nie po to posta rzucam.
Tapetę nową sobie postanowiłem ukleić:
288.
Załącznik 79349
z przedostatniej wrzuty 287
najbardziej wieje tajemniczością :)
podoba sie
Decapitated - headliner piątkowego Black Star Fest, organizowanej co roku imprezy ku pamięci Olasa Mendyka ( założyciel None, gitarzysty Acid Drinkers)
289.
Załącznik 80501
290.
Załącznik 80502
291.
Załącznik 80503
Bardzo klimatyczne foty. Gratuluję!
Usechł topic, no bywa.
292.
Załącznik 91562
293.
Załącznik 91563
294.
Załącznik 91564
Zmieniłem adres, wybrałem się na spacer i ciekawe bydlątka spotkałem.
295.
Załącznik 92964
296.
Załącznik 92961
297.
Załącznik 92963
Dużo czytam o sprzęcie. Wiele togo na bieżąco wychodzi, a że fotografia mnie interesuje to z chęcią się czyta. Zawsze jako ciekawostkę. Imponują osiągi nowych matryc, cieszą świetne wyniki nowych Olympusów. Puszki zawsze były spoko, obiektywy wymiatały a teraz i matryce nareszcie z konkretnego źródła -no bajka !
Potem brałem co moje w torbę, szedłem po zdjęcia i wracałem zadowolony z tego co mi aparat daje. Jak dobrze naświetliłem to dynamiki starczało, iso na hiszpańskie wybrzeża niepotrzebne a na koncertowych niech sobie szumi bo mnie to nie przeszkadza ( nie musiałem sobie tego aż tak długo wmawiać ). Szkoda jednak bo czasami jak już wracam z tymi zdjęciami to zdarza mi się głośno wzdychnąć że by się chciaaało to gładkie iso 6400
298.
Załącznik 92962
Bo w takich jak to szczegóły toną w szumie i dynamika leci na pysk. Zdjęcie było by fajne, ale jakość jest bardzo niska i oglądane większe niż 2Mpix wiele traci. No ale nic, mając do wyboru kupić aparat czy bilet wolałem zabrać e-3 do kangurowa i czasem sobie na te szumy ponarzekać. Wszystkiego podobno mieć nie można, przynajmniej nie od razu.
Szum, nie tylko skrzydeł. Takim tytułem okrasiłbym tego posta.
299.
Załącznik 93249
Wieczorem, ciemno i z zieleniami potem nie mogę dojść do ładu.
300.
Załącznik 93250