Jacyś tacy mało weseli ci modele:wink: 6. mi się podoba tylko żeby ta modelka sie bardziej szczerze uśmiechnęła to bylo by super jak dla mnie :) Czekamy na małą modelkę w takim razie:)
Wersja do druku
Jacyś tacy mało weseli ci modele:wink: 6. mi się podoba tylko żeby ta modelka sie bardziej szczerze uśmiechnęła to bylo by super jak dla mnie :) Czekamy na małą modelkę w takim razie:)
Też myślę, że trochę skrepowani byli.
w niektórych kolorowych nie podoba mi się obróbka. jest ostro ale za razem jakoś tak za bardzo delikatnie.
co do samych zdjęć to uważam, że zdjęcia są za smutne, monotonne i takie bez polotu i pomysłu. podejrzewam że to raczej nie twoja wina :)
i chyba wolę takie zdjęcia na czarnym tle.
I tu jest chyba sedno sprawy mirku , dzieki wszystkim za komenty mam nadzieje ze mala modelka bedzie sie sPisywala lepiej :)
Hej,
Przedmówcy powiedzieli w sumie wszystko więc nie będę przynudzać :wink:
P.S. Gdzieś Ty się podziewał?
Ajjjj lolita , zycie mi czasu nie daje na przyjemnosci :( poprawie sie obiecuje :)
witam wszystkich po dluzszej przerwie w moim watku , wrucilem wczoraj z francji , z pieknej wioski ktora sie nazywa st. jean de cole ,naprawde nie wierzylem wlasnym oczon ze takie miejsca sa na ziemi, ponoc to jedna z kilku najpiekniejszych wiosek we francji ,jesli kogos to zainteresuje pewnie cos w sieci wygrzebie .ps. postaram sie pokazac to miejsce najlepiej jak potrafie , oczywiscie jesli ktos ma ochote na poprawki itp , prosze sie nie krepowac :) porady krytyka i podpowiedzi co zrobic lepiej mile widziane .
ps. tam nawet nasz helmut mial by problem z pionem i poziomem :) pzdr. Załącznik 55301Załącznik 55300Załącznik 55298Załącznik 55299Załącznik 55297Załącznik 55296
Zrobił byś takie Judaszowe Chmurki, jak te: