Oba klimatyczne i trudno mi sie zdecydowac na jedno. W II tez jestem za symetria.
Wersja do druku
Oba klimatyczne i trudno mi sie zdecydowac na jedno. W II tez jestem za symetria.
Dziękuję. :grin: Mam trochę dziwactw w zanadrzu :mrgreen: ale trochę łyso pokazywać przy dr feelgood :wink: - tylko na plfoto się tak udzielam, bo tam mnie nikt nie zna :-P :wink:
IV Dzieciństwo
Ooooooo!!! Mnie sie podoba. Nie trzeba zaraz miec na mysli porownan z dr-feelgoodem, w koncu obrobka to nie wszystko, najbardziej liczy sie chyba tresc zdjecia. Jesli masz wiecej takich to jak naszybciej powinnas sie nimi pochwalic na forum.
Co do pomysłu to bardzo fajny :) w wykonaniu msz tylko przy dziecku troszku pokombinować by się lepiej wtopiło w otoczenie :)
Nic się nie martwcie i tak powrócę do swoich kwiatków, owadów, drzewek i innych takich tam. Chwilowy przerywnik to był, nie związany zresztą z miejscami zapomnianymi. :wink: Takie tam pitu pitu.
Dobry pomysl z tymi balonikami...,bo przy braku swiatla daja inne spojrzenie na fotke..!
39 W stronę słońca...
Zatęskniło mi się ostatnio za słońcem... Wiem, że wieczory, kiedy za oknami są zaspy, a w środku miło buzuje ogień w piecu mogą być urocze... ale co za dużo to niezdrowo. :wink:
39 bardzo fajne
pewnie z 70-300 :roll: