Bardzo ładne zdjęcia. Z przyjemnością cieszyłem oczy pięknymi widokami, panoramami. Świetne kolory i sposoby ujęcia.
Wersja do druku
Bardzo ładne zdjęcia. Z przyjemnością cieszyłem oczy pięknymi widokami, panoramami. Świetne kolory i sposoby ujęcia.
Kilka mi sie bardzo podoba,ale zgubilem sie w numerkach.:grin:
pięknie w oku się zrobiło :)
pozdr. :)
ostatnie dwie panoramki oraz zdjecie z mgłą bdb :)
Jak obiecałem - tak zrobiłem - street z Krupówek. Osobiście są to moje ulubione zdjęcia z wakacyjnych ujęć. Czuję że w fotografii przyrody nie "czuje bluesa", ale gdy pojawia się tłok, pot i pewne elementy niepoukładania - wtedy jest swojsko:)
Kilka fajnych zdjęć z Krupówek ale... straszną wiochę odwaliłeś tymi kolorowankami :lol:
Masz jakieś normalnie obrobione? :twisted:
Kolejna odsłona zdjęć koncertowych - tym razem Budka w Kozienicach. Swoją drogą dziwi mnie trochę fakt, że z okazji 35loecia zespołu nie widzę na horyzoncie żadnego okolicznościowego koncertu w Lublinie, w miejscu w którym wszystko się zaczęło. Co się tyczy show - przygotowanie zespołu i wykonanie na profesjonalnym poziomie. Brakowało natomiast większej interakcji z publiką oraz, o zgrozo, naprawdę dobrego oświetlenia, co niestety można dostrzec na zdjęciach.
Kilka migawek z szalonego weekendowego wypadu w Pieniny. Nie chciałem po raz kolejny pokazywać widoczków (a przynajmniej nie za dużo). Nikon P 6000.
Podpatrzone przedwczoraj na lubelskiej starówce.
Zdjęcia ze wczorajszego koncertu Ostrego w lubelskim klubie Graffiti. Był to koncert po przejściach - będąc już pod lokalem zorientowałem się, że nie mam biletu: albo mnie okradli, albo zgubiłem. Trudno, kupiłem nowy i miałem nadzieję, że koncert będzie udany. Kiepskiego bym nie zdzierżył ;) Jak się miało okazać, warto było wydać dodatkowe pieniądze. Ostry miał genialną technikę i kontakt z publiką co, mam nadzieję, widać na pierwszej partii zdjęć.