I aparat wygrał tym, że można nim sobie pomajtać na jednym palcu :D
Wersja do druku
I aparat wygrał tym, że można nim sobie pomajtać na jednym palcu :D
Nie kumam? Wy nie macie swoich preferencji? Nie raz widziałem już dyskusje o tym co lżejsze, co mniejsze, szybsze, ładniejsze a człowieka się czepiacie, że ma swoje preferencje:|
A kto się czepia? Zabronił mu ktoś? On ma prawo mieć swoje preferencje, a kto inny ma prawo się z nich pośmiać - wolność działa w dwie strony.
Mój dwudniowy e-m5 zaliczył pierwszą zwiechę. Przestał reagować na przyciski. Nie działał nawet wyłącznik. Jak zoomowałem obiektywem to normalnie na ekraniku pokazywała się ogniskowa, LV też cały czas działał. Dopiero wyjęcie baterii go do normalności doprowadziło. Mieliście coś takiego?
Zdarzyło mi się dwa razy. Raz na amen przełączył się na wizjer, drugim razem zrobił dokładnie to co opisujesz, ale sam wrócił do normy zanim zdążyłem otworzyć klapkę.
Mój w czerwcu będzie miał drugie urodziny i nigdy nie mial zwiechy. :)
No to pewnie trafiłem na jakiś lipny model, albo soft 2.0 mu nie podchodzi. :(
Chyba soft. Ten objaw zdarzył mi się właśnie kilka dni po jego wgraniu.
Mi się pojawiło coś takiego dopiero jak pierwszy raz przeczytałem o tym w Internecie : P Potem po jakimś czasie drugi raz,a od 3 miesięcy ani razu. A model mam półtoraroczny. Myślę że to nie groźne. Aktualizacja u mnie nie miała na to wpływu.