Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Duży crop. Trza uwierzyć na słowo, że to lis :grin: Cytat: Zamieszczone przez Lolita Instrumentariusze są lepsze gdyż mają instrument :mrgreen: Nie traktuj facetów tak instrumentalnie! :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Trza uwierzyć na słowo, że to lis :grin: Czepiasz się! Moi sąsiedzi też takiego lisa mają, Burek się nazywa. :mrgreen:
Mówię Wam, że to lis - jak bum bum :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówię Wam, że to lis - jak bum bum :mrgreen: No ale ja Ci wierzę!
Cytat: Zamieszczone przez Saboor No ale ja Ci wierzę! Ja też! Na słowo ;)
Wybierasz się jutro na piknik historyczny?
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mówię Wam, że to lis - jak bum bum :mrgreen: Lis, nie lis, jakiś kurdupel w każdym razie. Jak tak dalej pójdzie to Marysia z teleskopem będzie musiała za Tobą chodzić :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ronin75 Wybierasz się jutro na piknik historyczny? Nie wiedziałem. Nie jadę, mam nieopłacone ubezpieczenie bo przegapiłem i teraz kicha :evil: ---------- Post dodany o 21:01 ---------- Poprzedni post był o 21:00 ---------- Cytat: Zamieszczone przez alnico Lis, nie lis, jakiś kurdupel w każdym razie. Jak tak dalej pójdzie to Marysia z teleskopem będzie musiała za Tobą chodzić :mrgreen: Co to to nie, za ciężkie :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Co to to nie, za ciężkie :mrgreen: Pomóż żonie! Pokombinuj z odpowiednimi szelkami, uprzężą lub czymś w tym stylu i da radę :-P
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Nie wiedziałem. Nie jadę Szkoda. Jak dopisze pogoda to wybiorę się popatrzeć co tam chłopaki z Gorlice 1915 wymyślili. Cytat: Zamieszczone przez Bodzip teraz kicha :evil: Niefajnie... :cry: