Ależ mi się ten kolorowy kicz podoba :shock::grin:
Wersja do druku
ja wolę ostatniego chrabąszcza
Masakrer z ostatniej wrzutki stawiam na jedynke :-)
A mnie ten biomechanoid w b&w odpowiada, bo groźny i mroczny jest.
ja chce mieć tam, salon, barek, hamak, rozwieszony co cokolwiek zaczynam tupać i wrzeszczeć ja chce ja che
Ale fajnie zakręciłaś ! :grin:
Tylko jedno- do galerii :D
drinki przyjmuje jako bonus za cierpienia, jestem skłonny oddać swą jaskinie za takie legowisko.Fajny fot :)
[QUOTE=masakrer;731241... i nawet dinozaur co wypial pupe na chrabaszcza.
[/QUOTE]
Zobaczyłem tę niezatapialną paskudę iiiiiiiiiiiiii popsutą mam przyjemność konsumpcji architektury.
Spać idę. Dobranoc. AP.
Dinozaur prezentuje sie swietnie :-)
Dinozaur swietny- moglby robic za zjezdzalnie dla dzieciakow :)
(tylko czemu krzywo?)
A caly "Zuczek" niesamowity- cala konstrukcja bardzo nietypowa- co to jest- muzeum? oceanarium? a moze zwykly basen?
Swietna miejscowka.
Kaczy, dinozaur na mnie fuczal i warczal, ale niestety na zdjeciu tego nie widac :-P
Chrabaszcz, to kino 3D, o nazwie Hemisferic, a calosc znajduje sie w "La Ciudad de las Ciencias de Valencia".
Po polskiemu to misteczko, a w zasadzie kompleks gdzie znajduje sie muzeum, kino, oceanaruim, audytorium muzyczne (to przypominajace rybe na moim landrynkowym zdjeciu) .
Masz racje, ze miejscowka swietna, ale aby sie nia nacieszyc trzeba wybierac sie czesciej do Valencji i najlepiej nie w weekendy, bo wtedy panuje tam oblezenie,.
Z reszta nawet w tygodniu mozna trafic na wycieczki szkolne i tez trudno focic z biegajacymi wszedzie dzieciarami.:evil:
Lola, Ainenna, dzieki dziewczyny.
POzdrawiam :mrgreen:
QUOTE=Rysiek_O;731446]Przekopałem sie przez te wszystkie wyrazy zachwytu i dojrzalem chrabąszcza. Budowla bardzo ciekawa, a fotke pochwalili juz przedmówcy. :lol:[/QUOTE]
Chrabaszcz bedzie slawny :grin:
Moze to nastepny kiczowaty zachod slonca, ale na zywo byl bardzo przyjemny.
Gapilam sie nan popijajac zimne piwo w jedym z moich ulubionych miejsc na plazy.
Fajne, ale za bardzo industrialne.
Ostatnie foto fajne ale... zrobiłabym z tego kilka osobnych, fajnych zdjęć. Teraz jest wszystko w jednym, przez co rozmydlają się poszczególne sceny. Fajny ten fragment z ludzikami (tak 1/3 od góry), dół fajny. Chyba ta góra mi najmniej.
Czuję klimat, patrzę jednak kadrowo.
Bufetowa, pewnie dobrze prawisz, ale bylam za daleko aby zrobic kadr np. samych ludzikow.
Moze innym razem uda mi sie podejc na skaly, te widoczne w dole obrazka i uchwycic cos bardziej przejzystego..chociaz nie jestem pewna czy sie uda bez portowych dziwgow.
Zachód ładny melancholijny taki :wink:
Ostatnie fajne :grin: super kolorek i klimat.
Lubie tu zaglądać, bo jest różnorodnie. Ni ma nudy.