Niezwykle fotogeniczna okolica, chyba będziesz musiał sie do tej pory faktycznie zakolegować z dronem....
Wersja do druku
Mój młody dostał pod choinkę taką zabawkę. Nawet z kamerą. Jedyny problem to 15 min w powietrzu od pełnego naładowania akumulatorów. Trochę kicha, bo targać to parę km, polatać parę min i koniec zabawy. No, ale prezent był :P
Toskania jest popularnym celem wyjazdów stąd pewnie zarówno Twoje jak i Apz`ta zdjęcia z tej krainy przyjemnie się ogląda. Tak jak wspomniałeś ja również w swoim wątku przedstawiam obecnie toskańskie obrazki. Natomiast na południu mnie nie było więc tym chętniej obejrzę coś jeszcze.
oj fajnie wrócić do słonecznej Italii - choć nie ukrywam większą miłością zapałałam do Hiszpanii
niemniej jednak - chętnie oglądnę miejsca przez Ciebie pokazywane
mi było dane zobaczyć póki co tylko 3 tamtejsze miasta (Bolonię, Florencję i Mediolan :) )
sama też zapewne jeszcze wrócę do zdjęć włoskich - ale zanim to nastąpi podelektuję się Twoimi zdjęciami :)
Dobrą radę dał Krakman by się ruszyć. Ruszyłem się zanim dał radę ;-) :-)
Młody zaczął po rocznej przerwie haratać w gałę w nowej drużynie, to sobie mogłem pokibicować nieco a i zdjęcia popełnić. Niedzielny poranek na boisku.
GG210 - Wejście na ostro.
Załącznik 170592
GG211 - Piłkogłowy :-)
Załącznik 170593
Z kiepy... fajne :-)
Oj, zakurzyło mi się w wątku, trzeba wiosenne porządki porobić... Poniżej moje, radzionkowskie pole przed domem. Na to pole regularnie ahutta przychodzi z Bytomia odsikać Reksa ;-) :-)
GG212 - Sezon na zdjęcia wiosenno-rzepakowe uważam za otwarty ;-)
Załącznik 173491