Odp: Nowe ploty o nowym korpusie
i jeszcze 1/8000 seka albo/i bazowe ISO 100 plus jeszcze poprawiona (przyśpieszona) współpraca ze szkłami z 43
:)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
i jeszcze 1/8000 seka albo/i bazowe ISO 100 plus jeszcze poprawiona (przyśpieszona) współpraca ze szkłami z 43
...
1/8000s już jest w E-P5 więc to już raczej standard. Bez ISO 100 przeżyję ale do szkieł 4/3 to chociaż przejściówka z PD by się przydała.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Myślisz, że "Mikołaj" w tym roku będzie aż taki szczodry? ;)
Szczerze? Jestem "mega" zaskoczony, że tak mały korpus jak PM2 mi nie przeszkadza, tak jak starość GH2, musiałbym w zdjęciach EM7 widzieć "to coś z D5100" by pomyśleć nawet przez chwilę o zakupie a i to pod warunkiem porządnego trybu wideo.
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Szczerze? Jestem "mega" zaskoczony, że tak mały korpus jak PM2 mi nie przeszkadza, tak jak starość GH2, musiałbym w zdjęciać EM7 widzieć "to coś z D5100" by pomyśleć nawet przez chwilę o zakupie a i to pod warunkiem porządnego trybu wideo.
A teraz przetłumacz to na polski...
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
A teraz przetłumacz to na polski...
Jest kilka wersji:
1. Wolę kupić sobie nowe, fajne szkiełko
2. PM2 mi się podoba
3. Brak multi aspect ratio sensor w GX7 więc równie dobrze można spojrzeć na nowego Olka, warunek: przynajmniej normalny tryb wideo.
4. Shakowane GH2 wymiata ze szkłami SLRMagic
5. D5100 zamiata wszystko.
Dzięki, teraz zrozumiałem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
PASQD
Panasonic pozamiatał...
Nawet u mnie - zwinął mi jamnika z przed 30 lat :D
Poczekajmy na specyfikację :)
Pewnie będzie kosztował 6 tysięcy na start. Skoro ma być lepszy od E-M5.
Jakiegoś świetnego wideo bym nie oczekiwał niestety.
Za optyczne "Nowy Lumix będzie sprzedawany w wersji czarnej i czarno-srebrnej, w sugerowanej cenie 4299 zł.".