Odp: Zupełnie nowe mysikrólicze foty i reportaże
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Hahahaha, pewnie tak. :wink:
[Wbrew pozorom to liczę na to, że kiedy znajdę "normalną pracę", czyli taką, którą zostawia się za drzwiami biura, będę miała więcej czasu na forum i fotografię. :) Ostatnie 4 lata były (pomimo jakiejś tam wewnętrznej satysfakcji) zwyczajnie ciężkie. Skoro przez cięcia nie mam szans na kontynuację pracy w macierzystej jednostce, chcę teraz znaleźć coś zupełnie innego i zupełnie "zwykłego".]
I tak trzymaj Aniu !! :)
Ciekawa fotka, dwie czarno-białe kotki. :-)
A podobna ciuchcia jeździ w Poznaniu, wzdłuż jeziora Malta do nowego zoo.
Fajne foty z wyprawy do Wenecji. :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Popełniłam autoportret z kotem. Mistrzostwo świata to nie jest, ale że raz jeden jedyny jestem po tej drugiej stronie własnego obiektywu, to zamieszczam. ;)
Wow, w szoku jestem :) Pozytywnym szoku. Autoportret z kotem bardzo, bardzo :D
PS.
Narzuta z Ikei? Bo mamy podobną ;)
Dziękuję za miłe słowa. :)
Narzuta z IKEI, jeśli znacie z żoną jakiś sposób, aby tak niemiłosiernie się nie gniotła, to dajcie znać. ;) BTW w IKEI jest dużo fajnych narzut, ale większość ma długość tylko 180 cm.
Dawno Cie nie było. Pozdrawiamy i zyczymy powodzenia w znalezieniu czegos zwykłego. Włodek i Hania
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Popełniłam autoportret z kotem. Mistrzostwo świata to nie jest, ale że raz jeden jedyny jestem po tej drugiej stronie własnego obiektywu, to zamieszczam. ;)
Trzeba trochę poćwiczyć (kota) - musi sie przyzwyczaić do takich manewrów, najwyrażniej miał ochotę dać noge...
Trochę brak mi słonecznej jesieni, która minęła nie wiem kiedy...
Dziękuję Rafałowi Czarnemu, Tropicowi i Hadesowi, że jeszcze o mnie pamiętali. I Jackowi za ofertę pomocy. To zdecydowanie były bardzo ciężkie miesiące. Tropic - masz rację, wstyd kupić takie szkło, żeby się kurzyło. Czas ładować baterie, lepiej późno niż wcale. :wink:
2 załącznik(ów)
Skąd nadajesz? Widoczki miłe dla oka acz ponure :)
Te były z Międzygórza. ;) Czekam na wiosnę.