Fajnie, że się Odświeżasz.:grin:
2 Broken Kingdom
3. Exilio
8. Nuke toy
Świetne, jak cała seria ale te szczególnie, przypadły mi do gustu.
dzięki.
Wersja do druku
Fajnie, że się Odświeżasz.:grin:
2 Broken Kingdom
3. Exilio
8. Nuke toy
Świetne, jak cała seria ale te szczególnie, przypadły mi do gustu.
dzięki.
Obym dożył dnia, że będę miał więcej czasu.
Dzieki za komentarze :)
Uwielbiam Twoje "chore" prace :)
Wszystkie kreacje robią wrażenie. Nieco widać szwy na niektórych, ale to drobiazg.
Ta ze stogiem z balotów słomy wciągnęła mnie najbardziej. Po jaką cholerę ten homo sapiens przystawił drabinę do walącego się stogu? Chcał więcej zobaczyć? Dymu i beznadziei w okolicy?
Praca w sposób oszczędny, surowy oddaje dylemat egzystencji. Ten stóg jest niesamowicie surrelistyczny i bezzsensowny, a przystawianie drabiny (metafora ludzkiego poznania) jest błądzeniem w oparach złudy, w labiryncie swoich własnych wyobrażeń, poszukiwanie zaginionej arki, szarpanina mitu z prawdą, racjonalizmu z utopią.
Przepraszam, że tak wzniośle, ale to są moje odczucia, które Ty Autorze wzbudziłeś swoją twórczością.
Pzdr, TJ
1, 3, 4, 5, 7 Te podobają mi się najbardziej. Uwielbiam Twoje prace, te bardziej "chore" ale i te zwyklejsze. Wszystkie łączy ten fenomenalny klimat, i mistrzowskie wykonanie tak dobre że oglądając w ogóle się o tym nie myśli tylko po prostu patrzy.
Obyś jak najczęściej coś tu zamieszczał !
PS. Exilio to Kaziu Wielki z Bydgoszczy ?
Dzieki Wam wielkie za odwiedziny i komentarze. Cieszę się.
HRR, tak to Kazio, z tym, że błąd mi się wkradł i Exilio to pickup n a polu, a Kaziu to miał być Kaziu po prostu :)
Tadeuszu, dzieki wielkie za wnikliwą analizę. Trafną analizę. Obecnie tak się właśnie czuję, bezsens totalny mnie ogarnał, bezsens codzienności, i w oparach tej jesieni nie widzę rozwiązania.. Wiec podpisuję sie pod tym co napisałeś.
Jeszcze raz dzieki wszystkim!
Fajnie Cię widzieć. Lubię te Twoje pozornie "zwykłe" prace. Forma cały czas jest, mam nadzieję że jej zwyżka nie jest ściśle związana z jesienną deprechą ;)
No chyba właśnie jest związana ;-) przytłącza mnie tyle rzeczy, że nic tylko zamknąć się w piwnicy i kleić te fotki i wszystkim powiedzieć see you w kwietniu.
Doktorze feelgood,
Feel good. Szarzyzna, szarzyzną, wszystkich nas otacza, a Twoje prace pokazują szczelinki, przez które można wyjrzeć poza, gdzie widać wiecej tonów niż w gamie sRGB.
Szerokiej drogi życzę.
Twoje prace np. mi dodają optymizmu, bo po ich obejrzeniu więcej rozumiem, chociażby o ociupinkę, ale wartą.
Pzdr, TJ
Dzięki :)
to dziś kolejnych kilka szczelinek do mojego świata.
1. Stillness of my dreams
2. Feelin home
3.Toxic traveller
4. The Cave
Muzycznym sponsorem tychże prac jest Robert Rich. Wszystkim polecam jego muzkę, jako tło wycieczki do równoległego wymiaru.
Zapraszam :)