Dzięki :) no ostatnie rezczywiście może ostrość troche nie ta... :)
Wersja do druku
Dzięki :) no ostatnie rezczywiście może ostrość troche nie ta... :)
Witam po dłuższej przerwie stara sie powrócić na forum :) na początek kilka zdjęć proszę o Wasze opinie :)
Witaj po przerwie :)
Najbardziej przypadły mi do gustu 130 i 127, w takiej właśnie kolejności.
Siklawa, jak to Siklawa - ładnie się prezentuje. Ściernisko ciekawe, na miniaturce myślałam, że to kredeczki, trochę szkoda przepałów. Podobają mi się kolorowe zdjęcia, bo nie przesadzasz z nasyceniem, ładnie się prezentują.
Bardzo ładna seria:)mnie najbardziej podoba się 129 ale reszta również fajna!
jest ładnie :)
pzdr
Miodnie :)
Ściernisko - bardzo pomysłowa fotka, może tylko coś by pokombinować z kompozycją.
Widoczek 127 - prosty, niby nic, a mogę siedzieć i kontemplować :)
Ostatnie zdjęcie 130 - czy za przełęczą Rozdziela, obok dawnego przejścia granicznego, nadal stoi czerwone krzesełko? :)
Dziękuje Wam bardzo za opnie i dobre słowo :) może w końcu coś rusze do przodu z tą fotografią :)
hmmm... żadnego czerwonego krzesełka nie było...niestety :)
DZIĘKI!
Wczoraj byliśmy ze znajomymi na wschodzie słońca> Babia Góra....wschód nam tak średnio się udał, troche zamglone było...jednak ciekawa jest Waszych opini na temat tych zdjęć. Sama nie wiem co o nich myśleć :)
OK! Pora na pierwszego posta na FR!
131. Ciekawie zaprezentowany zachód, przyciemniona (wręcz czarne góry -> ale rozumiem, że to po to, by uwypuklić tło)...
132. Zastosowałaś ten sam manewr, ale w tym przypadku, doznałem pozytywnych odczuć i to zdjęcie, zdecydowanie bardziej mi się podoba... :grin:
133. Nie przemawia do mnie, ale nie powiem, że jest złe... Wszystko jest przedstawione "czytelnie" i w najlepszym porządku... :wink:
Łukasz784 bardzo dziękuje Ci za opinie :wink: