60 bardzo ładna :)
Wersja do druku
60 bardzo ładna :)
Witaj Smerfie, w końcu coś co mi się podoba - nie to, że poprzednie fotki były złe - tylko tematyka nie dla mnie ;)
Liście mnie zaciekawiły - ale na czym one leżą - wydają się być zawieszone w próżni...
Dzięki, Mysi.
Fajnie, że zajrzałeś, Kasprzyk. Liście leżały na płycie nagrobnej. Na LCD widać to perfekcyjnie, na CRT nieco mniej, ale za to tak właśnie wygląda odbitka - ciemne tło, jasne liście.
liście jak żywe chciałoby się dotknąć:)
Oba ostatnie mi się podobają ze względu na ich "analogowość" a ostatni, z liśćmi jeszcze bardziej bo to bardzo udana, prosta i elegancka, kompozycja.
Ostatnie kilkanaście fotek w tym wątku budzi we mnie wspomnienia, które juz prawie się zatarły, wybór filmu, jego wywoływanie, później cała ta ciemniowo-łazienkowa odyseja w M3...
Młodziej się poczułem :)
Wanilio - podziękowania.
Rocco - wybacz, nie chcę Ci przypominać, że lata już nie te ;-) Żartuję, rzecz jasna :-) Dziękuję za komentarz, fajnie, że foty wywołują wspomniania.
Kolejne. To Portugalia, miasteczko Tavira, na południowym wschodzie kraju, nad Oceanem (bo to chyba nie jest jeszcze Morze Śródziemne). Spędziliśmy tam tydzień prażąc się na plaży. Było świetnie.
OM-2n, jakieś Zuiko, chyba 50/1.8, Agfa APX w Rodinalu odbitka litowa na papierze Fomatone.
61.
Belfry, Tavira sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3483/3203699054_eab58b5f97_m.jpg@@AMEPARAM@@3203699054@ @AMEPARAM@@eab58b5f97
Z góry uprzedzam, że się nie wyznaję na tym czy ta biel ma taka być czy ma nie być, ale dla mnie mocno bije po oczach. :wink:
Żartujecie? Do licha, to najlepsze zdjęcie, jakie ostatnio pokazywałem, no naprawdę, mi się podoba bardzo.
Kochani, mamy zupełnie odmienne gusta :-)