1053 zdecydowanie lepsze niz 1051. reke ci widac :)
Wersja do druku
1053 zdecydowanie lepsze niz 1051. reke ci widac :)
Dzięki za wjazdy. Kolejna fota z Kijowa (sporo tego napstrykałem).
1054
Akcja miała miejsce na Majdanie. To plac, gdzie rozpoczęła się Pomarańczowa Rewolucja.
Skośnooka para. Schody-fontanna, gdzie w upalny dzień można ściągnąć buty i pobrodzić.
Pan pobrodził.
Się schłodził.
Potem raczył wyjść na brzeg i łaskawie zezwolił swojej partnerce wytrzeć wilgoć ze swoich stóp.
A z jaką ona zapalczywością to czyniła!!! Zużyła chyba ze dwie paczki chusteczek higienicznych.
Oto wzór kobiety!!!
:shock::shock:
Pytanie do Naszych kobiet-ek ;) też tak zajmujecie się swoimi "drugimi połówkami" ??
Ja nie. Ale Japonki są ponoć bardzo... usłużne swoim mężom, wynika to z kultury tegoż kraju (dla mnie bardzo niezrozumiałej pod wieloma względami ;))
To jest to dobre, azjatyckie, właściwe wychowanie kobiet.
Królu Sobieski, cóżeś Ty narobił :roll:
Dzięki za komentarze i odwiedziny. Pierwsza fota ze Szczawnicy, druga z Kielc, trzecia z Kijiowa.
1055
1056
1057
Babcie są kapitalne :)
Fajne te ostatnie foty.
p.s. nóg na ulicy mężowi nie wycierałam ale w domu zdarzyło się :)
Babcie są prima.
ps. Rafał napisz coś o Ukrainie. O ludziach, otoczeniu, o swoich wrażeniach. Jakieś plany z Ukrainą wiązałem ale jeżeli już to do Lwowa i raczej przez biuro podróży. O Kijowie to mi się nawet nie śniło;-)
Wiesz, byłem tam tylko trzy dni. Ale jakieś spostrzeżenia mam. Niektórymi już się podzieliłem w wątku. Jak znajdę chwilę (a niestety straszliwie zagoniony jestem) to coś skrobnę o Kijowie. Tymczasem kolejne zdjęcie stamtąd:
1058