Tak sobie teraz mysle,ze duuuza ilosc "Fotografof" robi tylko na potrzeby neta i tylko dla neta.Wstawiaja na rozne portale,wymieniaja ochy i achy,oceniaja sie podziwiaja sie.Ale czy to jest jakis ujemny przywar??Takie czasy.
Wersja do druku
Hom_er poczekaj na mnie jak się pokaże M1 mój M5 będzie na sprzedaż z gripem stan super i jestem z krakowa :)
Na wyspach (UK + ROI) jest promocja obejmująca OMD E-M5. Kupując E-M5 w ROI za 999 EUR (w UK wychodzi drożej) można dostać HLD-6 za free. Promocja wydaje się atrakcyjna.
W weekend miałem okazję przetestować E-M5 w fotografii sportowej. Przez kilka bitych godzin fotografowałem maraton rowerowy w górach. Jestem pozytywnie zaskoczony pracą AF-C, naprawdę da się go używać. Jak już obrobię zdjęcia, to uzupełnię swój OlyTest :)
A ja się tak z głupia frant spytam, czy coś może wiadomo na temat następcy OM-D? Na stronach plotkarskich wspominają że to kwestia kilku miesięcy ale myślicie że faktycznie chodzi o E-M5 Mark II?
Jest już kolejny model - https://forum.olympusclub.pl/threads...ympus-OMD-E-M1 Na razie wysprzedany...
Następca eM5 to - wg admina 43R - koniec przyszłego roku, co mniej lub więcej oznacza, że następne puszki, które Oly pokaże będą z segmentu entry level czytaj: tanie OMD.
Ja osobiście od takiej puszki wymagałbym 5-osiówki, wbudowanego VF-2, krzywej-S, Kolor Kółka i ceny w okolicy 2500-2800 zł.
Reszta nieistotna.