Byłem tu !!!!!!!!! :-) To zapewne w pobliżu Izb. To,ze fotki przednie i znajomość Beskidu Niskiego NIEPRZECIĘTNE to juz wiesz :-) Pozdrowienia
Po dokładniejszym looknięciu na fotkę nie jestem już taki pewien, że to blisko Izb :-(
Wersja do druku
Byłem tu !!!!!!!!! :-) To zapewne w pobliżu Izb. To,ze fotki przednie i znajomość Beskidu Niskiego NIEPRZECIĘTNE to juz wiesz :-) Pozdrowienia
Po dokładniejszym looknięciu na fotkę nie jestem już taki pewien, że to blisko Izb :-(
Bodzip, czy Ty masz czas na pracę ??, watek zapierdziela jak szalony, cały czas nowe foty wstawiasz i ciekawie opisujesz.
Wstawiaj dzioba wszędzie gdzie się da, pstrykaj i pokazuj foty dalej.
Nie trza będzie jechać by poznać Beskid :lol:
Za wtykanie ryjca plusa dałem - system puścił! :) Taki vojeryzm mi się podoba :)
Świetnie zdjęcia, a malkontentami się nie przejmuj. Chociaż np. 1698 mogłeś inaczej ująć ;)
Właśnie czy coś jeszcze robisz oprócz zdjęć. Ja nie nadążam oglądać. Szybciej focisz niż my na forum oglądamy. Pozdrawiam.
Dzięki, dzięki - tak, mam czas na pracę :mrgreen: Co ciekawe, wykonuję ja z wielką przyjemnością, i co drugie ciekawe - za mało mi płacą :roll:
Ad. rem - nie wychodzimy jeszcze z Bielicznej, mam jeszcze kilka ujęć, które być może kogoś zainteresują.
Na początek ta samotna kapliczka stojąca niedaleko cerkiewki. Tym razem zdjęcie w doskonałym, późno-zachodzącym świetle słonecznym. Jest kolosalna różnica :)
1710. Załącznik 146311
:roll: ładne światełko :)
No wykarczowałem, były takie co jak grzywka u góry wisiał, więc je "zniknąłem" "D
...
Tak z innej beczki - od wczoraj już trwają wielkie uroczystości w Gorlicach. Pamiętacie jak nieraz pokazywałem cmentarze wojenne rozsiane po Beskidzie Niskim, a w okolicy Gorlic w szczególności.
No więc, jest obchodzona równa 100-na rocznica Bitwy pod Gorlicami.
Wkurzony jestem bo w związku z tym mam dyżur i muszę na odwłoku siedzieć. Coś tam pstryknąłem i później pokażę, ale bardziej liczę na ronina. Zjechała się śmietanka polityków - od ministerstwa obrony, po ambasadorów państw biorących udział w I Wojnie Światowej. A oprócz tego wojewody, marszałki i inny pomniejszy garnitur polityczny.
Grupy rekonstrukcyjne, marsze jednostek, musztry paradne to jedna strona medalu. Druga, to jutro w Sękowej rekonstrukcja bitwy. Okopy, podpalenia, gwałty, gaz, sanitariuszki.
Na godzinę 6.00 jutro rano przewidziana jest niezła pobudka - kanonada artyleryjska.
I to mnie wkurza, bo 100 rocznica i następnej takiej nie dożyję :roll: a ja grzać odwłok muszę.
Załącznik 146343