To ten sukin... też zwinki zżera :shock: Wystrzelać :twisted:
Wersja do druku
Czy on rzeczywiście wypruł jej flaki i zjadł czystą, czy w całości ...chapnął ?
To wyglądało tak że pozbył się najpierw ogona z niej, potem wygniótł flaki jak z tubki, tyłem. Z tym że nie było już dokładnie widać czy ją przedziurawił...
Być może te flacory wyszły przypadkiem z tyłu podczas pozbywania się ogona, bo z kolejnej nic nie wylazło, a przynajmniej nie było widać.
Smakosz był to jakiś, myślałem wcześniej że on te Zwinki w całości zjada, a on się ogona pozbywał.
O, ostatnie ładnie rozdarte :D
Zwinka Sesia wątkowa :)
Załącznik 151395
Załącznik 151396
Srodkowy ptaszek wyglada na zaciekawionego zyciem.
Super, bociek, jakowyś śpiewak i jaszczur. sesja z boćkiem zarąbista. Spiewak tak jak Bogdan, ten rozdrty mnie się bardzo podoba. Jaszczury lubią Ci pozować.
Ale mu grdyka chodziła, był na skraju paniki, wydaje mi się że w oczach mu trochę stracha widać :) , ale nie uciekł, cykłem mu chyba ze 40 pstryków z dwóch stron generalnie (czyli go jeszcze dodatkowo obszedłem) i spokojnie się odsunąłem, siedział dalej w tym samym miejscu aż go straciłem z oczu :)
Mleczne Fantazje
Załącznik 151462
Załącznik 151463
Swietny pomysl.
Po mleku tak ostro jest..
bardzo fajne, jak uzyskałeś niebieską poświątę na drugim zdjęciu?
Sarnina i drób małokalibrowy - super!
Dziękuję za wizyty, komentarze, rady i inne ;):) . Polecam się oczywiście na przyszłość:mrgreen:
Jowisz i Wenus koniunkcja
Szkoda że tym razem "łysego" zabrakło :)
Załącznik 151499
Załącznik 151500
Łoś mi się dzisiaj, dosłownie przed godziną trafił ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
oczywiście "klik" po większe ładniejsze :)
Załącznik 151516
Łoś Robuś prosi o cukier ;):)
Załącznik 151518
Załącznik 151519
Załącznik 151517
Łoś Robuś dostał od tajemniczego darczyńcy kostkę cukru i nabrał ochoty na SeX :mrgreen::grin:
oczywiście "klik" po większe ładniejsze :)
Załącznik 151527
Załącznik 151529
Załącznik 151528
Załącznik 151530
Łosiajamiająca wrzuta. Zostałem fanem Łosia Robusia :-) Tylko mi nikt kostki cukru nie chce dać...
Ładnie to tak podglądać? A jakby Ciebie ktoś tak podglądał a potem wrzucił foty na forum? haha :D
Łoś Robuś dziękuje za odwiedziny i cukier. Do następnego spotkania na łące...:wink::grin:
Załącznik 151566
Łoś Robuś wygina śmiało ciało - bardzo fajne zdjęcia :grin:
Bystre Sedlo (2314m n.p.m) padło wczoraj :):mrgreen: .
Załącznik 151714
Kupka śniegu ;):)
Załącznik 151715
Bomba :mrgreen:
Tradycyjnie jak to u nas wszystkie wyprawy, zaczęło się w nocy, no dokładniej o 3.00 w nocy.
O 4.55 dojechaliśmy niemal do Polsko-Słowackiej granicy, zrobiliśmy stopa w tradycyjnym miejscu na robienie zdjęć Tatrom w Pieninach :mrgreen:
Załącznik 151719
Coś tam było widać, ale marnie :)
Załącznik 151716
Załącznik 151717
Załącznik 151718
W zasadzie to miała być wyprawa w Polskie Tatry ale spontaniczna decyzja w sobotę zmieniła plany :)
Stara Ves i Spisska Bela, po drugiej stronie mgły.
Załącznik 151720
Załącznik 151721
Załącznik 151722
Załącznik 151723
Załącznik 151724
Wydaje mi się że wartało by jechać tam na fotki specjalnie, mgiełka i wschód słońca wyglądają obiecująco :mrgreen: