ładna panoramka :) u mnie dziś po zimie ani śladu, trzeba poczekać, na pewno się jeszcze pokaże ;)
Wersja do druku
ładna panoramka :) u mnie dziś po zimie ani śladu, trzeba poczekać, na pewno się jeszcze pokaże ;)
panorama ok, ale dwa następne bardziej przykuły moją uwagę
Skuta lodem,malarska.
820 fajnie wyszło :-)
Dzięki wszystkim za komentarze i cenne uwagi.
Piękne te ostatnie foty.
Zdjęcia z wczorajszego pleneru. Kalety - Zielona.
822, 823, 824, 825.
Bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcia.
Ładna wrzutka :)
Dla mnie 824 jest najlepsza.
Kolejna ostatnia część wczorajszego pleneru:
826, 827, 828, 829.
ps. dzięki za komentarze.
Czas ladnych porankow.
Klimatyczne zdjęcia, 824 i 828 spodobały mi się najbardziej :)
827 jak dla mnie najbardziej ciekawa.
dla mnie zdecydowanie 828
824 spodobało się mojej małżonce :)
Z ostatniej serii, moim zdaniem najlepsze 828 :)
ostatnia wrzuta do mnie osobiście nie gada - ale światełko z przedostatniej - miodzio !!
kadrowo może mnie nie powalają jakoś bardzo - chyba 822 najbardziej się podoba :)
dla mnie 822 824 i 828 są eleganckie :) rzeczywiście światło na przedostatniej wrzucie super. oby więcej takiego :) pozdr
Byłem wczoraj o świcie w Bytomiu - Staw Barbara. Nie wiem co jest grane ale poziom wody opadł o 2m. Na większości zbiorników jest mało wody ale tu prawie połowa zbiornika wyparowała lub gdzieś uciekła woda. Obawiam się, że w lato będziemy mieli suszę albo powódź jak przyroda odbije sobie poprzednie lata.
830, 831, 832, 834.
820 super Ci wyszło
jeziorkowe tyż pikne. Od ostatnich wolę te 822-825, bardzo ładne światło.
Zawijasy bardzo mi sie podobaja.
Jak dla mnie 831 oraz 834 zaorane w esy... :-)
Ładne niebo, jego odbicie w jeziorze i jemioły na drzewach :)
To jeszcze mglisto-zadymiona panorama Bytomia.
835
Dzięki wszystkim za miłe komentarze. Jakoż, że w niedzielę po porannym plenerze mało mi było fotografii popołudniu wybrałem się na kolejny mały plener połączony ze spacerem rodzinnym. Tym razem byłem na Zielonej w Kaletach.
836, 837, 838.
Fajne spacerowe miejsce :)
fajne kolorki na 830, 831, ostatnia spacerowa wrzutka też miła dla oka :)
Ja te wczesnoporanne kolorki notorycznie przesypiam (to odnośnie przedostatniej wrzutki), częściej natomiast łapię się na kolorki z ostatniej wrzutki. :)
Podoba mi sie cala ostatnia wrzutka, fajne klimatyczne foty, swiatlo jak widac dopisalo.
To jest to,za czym warto spacerowac.
No to ostatnie zdjęcie z Zielonej.
839
świetna ta ostatnia :)
bardzo się podoba :) :) :)
Ostatnie ma swój klimat.
Siema :-)
Wrzutka 836, 837, 838 bardzo interesująca szczególnie ze względu na światełko. Czuje się ten klimat :-)
Ale...czy nie myślisz czasem o zmianie formatu zdjęć? Jak nie w aparacie, to może podczas obróbki? Wydaje mi się, że zmiana proporcji może pomóc pokazać to co na zdjęciu jest najbardziej istotne. Wiem, że proporcje które prezentujesz są właściwe dla tej matrycy.
Jakoś nie doszedłem czy u Ciebie można grzebać? Mimo to spróbowałem pokazać o co mi chodzi. Jeśli zrobiłem źle, to przepraszam.
Niebo chyba było tutaj zbędne? Pierwszy plan robi tu robotę.
Załącznik 167421
Tutaj "chyba" dołu było zbyt wiele? Fajnie moim zdaniem jest wyeksponować wyspę z pałek.
Załącznik 167422
Z pierwszym zdjęciem się nie zgodzę ale w drugim masz rację.