A u Ciebie lato... Przyjemniej jakoś.
Wersja do druku
A u Ciebie lato... Przyjemniej jakoś.
641 - dziwne te rośliny w "Kolekcji roślin uprawnych":)
bardzo fajna fotorelacja. Strachy na wróble super.
U Bogdana ostatnio, wszystkie pory roku, oprócz zimy. :shock::cry::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pudding jak pudding... ale faceci w spódnicach w kratę pewnie gdzieś się tam kręcą :)
Veni , Vidi, Vici.... jakoś tak...:roll:
Walker nie walker, ale Grześ mnie zainspirował do wrzucenia kilku migawek z Sandomierza. Może na początek katedra.
647. Załącznik 141106 648. Załącznik 141107
649. Załącznik 141108 650. Załącznik 141109
651. Załącznik 141110 652. Załącznik 141111
653. Załącznik 141112 654. Załącznik 141113
Hej Bodziowaty ;) Nadrabiam zaległości :) Zdjęcia z katedry Sandomierskiej super! Pięknie pokazałeś to "soczyste" wnętrze :grin:
Dzięki za odwiedziny :)
Pan... chyba kościelny, albo przewodnik na etacie katedry, cały czas ostrzegał przed robieniem zdjęć z fleszem. Niektórzy nie mieli pojęcia o co mu chodzi i jak "małpkowali" to flesz im z automatu się odpalał.
Był konsekwentny i wyprosił :roll:
Foty z wnętrza ładne. I bez lampy :)
Usiadłem na chwilę z żoną w tej ławce z 651 i dopiero po przyjeździe do domu zorientowaliśmy się, że zostały tam trzy oscypki, które kupiliśmy chwilę wcześniej na rynku:)
Te z zewnątrz mnie nie poruszyły- też tak potrafię :-P
Ze środka super! Czym robione bo nie ma EXIF-a i czy pojedyncze klatki?
Przy tej ostatniej wrzucie powinieneś jakąś gregoriańską nutę zapodać w tle - byłaby kontemplacja oczno-uszna ;) :D
Koło Sandomierza nieraz przejeżdżam ale nigdy do miasta nie wpadłem, teraz sobie na zdjęciach pooglądam :grin:
Bodzip, dzieki za wrzutkę. Wnętrza super. Narobiłeś mi ochoty na fajne zdjęcia z Sandomierza. Dziękuję. Nie waż się więcej wrzucać, bo będę zmuszony zrezygnować z wyjazdu jak już wszytsko zobaczę ;-)
P.S. Miło czytac, ze choć na chwilę byłem pełną powabu veną... ;-)
Pierwsza rzecz to przejściówka i wykorzystać "duże" obiektywy
Nie każdy musi mieć szklarnię jak kieliszków w kredensie. Z dualkitem na dzień dobry ma sprzęt z dość dużym zakresem ogniskowych, a stałki może dokupić tak czy siak. Aparat z dualkitem wychodzi przyzwoicie cenowo, a zakup samego body i stałki będzie droższe.
Pytanie czym teraz Helmuth foci? Wydaje mi się, że E-520 w dualkicie, więc zmiana na E-PL w dualkicie w cale mu na gorsze nie wyjdzie.
---------- Post dodany o 21:25 ---------- Poprzedni post był o 21:24 ----------
Ale jeśli ma duże szkła z dualkita, to niewiele na tym zyska.