Ostatnie z dużym potencjałem, ale dla mnie za duże cięcia i nie widać dramaturgi tej szamotaniny z silnym wiatrem, deszczem zresztą też
Wersja do druku
Ostatnie z dużym potencjałem, ale dla mnie za duże cięcia i nie widać dramaturgi tej szamotaniny z silnym wiatrem, deszczem zresztą też
hmmm, może masz rację, próbowałem na wiele sposobów, ale ta wersja wydała mi się najbardziej stosowna. Kadrowane szerzej MZ traciło na czytelności, za dużo szczegółów rozpraszających odbiór było :roll:. Poza tym kadrując staram się zostawiać 100% któregoś z boków.
Ostatnio zaobserwowałem na forum lekki przesyt uliczną fotografią, tak więc co by wątek nie umarł zamieszczam landszafta. Ciekaw jestem która wersja wam bardziej podejdzie.
sorki klikło mi się za szybko ;)
Mi bardziej podoba się kolor ale może dlatego, że ogólnie wole, ładne, żywe kolory ;) ale centralny kadr ?:roll: no nie wiem...
Chyba również kolor, ale tylko ze względu na to, że obróbka to czarnobieli taka sobie :-)
Mało analogowa? ;) Też nie byłem pewien czy je wstawię, a zrobiłem to jedynie z ciekawości, gdyż próbuję ostatnio wyczuć niejaki duoton.
Bardzo ładne. Kolor. Ładnie kadrowane, ładne kolory, piękne światło.
Ten zielony na pierwszym planie jako źle się skonwertował na cz-b :-)
A przyciąłbyś dół i pokazał, jak wygląda?