187 fajne.. i kompozycja po przekątnej ok
Wersja do druku
187 fajne.. i kompozycja po przekątnej ok
Na suszce brakuje mi chyba ostrości z przodu. Groszek ładny. Sama nie wiem, który kadr bardziej mi się podoba. Chyba 186.
Jako kadr rowniez najbardziej podoba mi sie suszek, ale tak jak mowi Jolly, chyba ostrosc ciutke uciekla.
Od groszkow.......zielono mi!!! Wygladaja jak mily zwiastun wiosny :-P
Co do suszki, to zgadzam się z dziewczynami- kadr dobry, ostrość nie w tym miejscu.
Natomiast groszki? Wybiaram pierwszy kadr.
Dziwię się, że jeszcze nikt nie "czepił" się szumu :wink:. MZ w zielonym tle jest niewielki ale widoczny szum (mnie on nie przeszkadza).
W sprawie suszka to chciałem aby ten krzywulec równoległy do skrajnych kolców był ostry i razem miało to tworzyć taką naturalną ostrą ramkę po obwodzie. Nie chwyciło, trudno idzie się dalej. Dzięki za opinie.
Teraz trochę z jesiennego lasu.
Na 191 ciekawy kształt, ciekawe jak powstał? :roll: Najbardziej podoba mi się zamglona, błotnista droga na 189. Może dlatego, że taka prosta, biegnie daleko a jej koniec (przez tą mgłę), można sobie tylko wyobrazić?
Mi też droga się bardzo podoba ogarnięta taką tajemniczością. !91 faktycznie ciekawa ze względu nz kształt korzenia. A 190 mne rozbawiła, bo pierwsza myśl co przyszła mi do głowy to, że ktoś rogi zgubił :lol:
Przyjemne jesienne fotki :) pierwsza podoba mi się najbardziej, fajny kadr i ma swój klimat :)
Cała jesienna seria bardzo mi się podoba. Sama chętnie bym się wybrała do lasu na zdjęcia, bo to chyba najfajniejsza pora na leśne zdjęcia. Zwłaszcza o poranku. Ale się boję :cry: U nas jest jakieś zatrzęsienie dzików, które niczego i nikogo się nie boją, a na osiedle już wieczorem sobie przychodzą.