-
Listonosze mają inne uniformy:P Hm... ten kominiarz na zdjęciu widocznie ma do wykonania jakąś czystą robotę, stąd brak niezbędnych akcesoriów :) Ubolewam nad tym ale w cylindrze chodzi tylko jeden. Latem mają gustowne czarne koszulki z zółtym napisem "KOMINIARZ" na plecach :)
-
Z tych 2. kominiarzy bardziej drugi, pierwszy trochę za ciemne. A najlepiej jakby był i trzeci co pośrodku. Pomysłowy tytuł:-)
-
1 załącznik(ów)
Ja również zapodam klimacik lekko rocznicowy:
"Powszechna mobilizacja"
Znów winieta mi pasowała. Na chwilkę przymierzyłam i już nie mogłam zdzierżyć zdjęcia "gołego". Przyznacie, że tu nawet klimatycznie pasuje... :roll:
-
MSZ lepiej by mu było w sepii. Winieta moim zdaniem za mocna.
Fotka rodzi niestety b. nieprzyjemne skojarzenia.
A może tak miało być, co ?
-
kurcze, wygląda prawie jakbyśmy przenieśli się do tamtych czasów, w obliczu dzisiejszej sytuacji politycznej, to aż strasznie się robi...
pzdr
-
Do Galerii wstawiłam bez winiety, chyba jednak lepiej. Jedyne co przemawia za winietą, to fakt że maskuje lekkie przepały i brzydkie banery na ścianie.
Pi-er, niemiłe skojarzenia jak najbardziej naturalne. W całej Polsce mnóstwo teraz happeningów, rekonstrukcji itp w związku z rocznicą wybuchu II WŚ. Nie mają bawić ale skłaniać do refleksji.
-
A do mnie przemawia bardziej to zdjęcie tutaj.
-
Złoty środek tu potrzebny, lżejsza winieta.
Kadr super, masz oko do tych miejskich dzieciaków ;)
-
Z winietą bardziej mi sie podoba niż bez (z galerii), a mogłaby byc trochę łagodniejsza.
-
Macie rację, za mocna jest.