Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
to z 2010 są
Już wtedy byłeś na emeryturze? :shock: Wow.
83 kapitalne.
I znów smakowity industrialek. Ja chyba zboczona jestem... :roll:
Moje dziecko ze strachem w oczach oglądało Y83. Działa na wyobraźnię, a to chyba komplement :)
Mnie też się spodobało.
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Moje dziecko ze strachem w oczach oglądało Y83.
Tak, te zapomniane megapaskale robią swoje ;) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Moje dziecko ze strachem w oczach oglądało Y83. Działa na wyobraźnię, a to chyba komplement :)
Mnie też się spodobało.
Pozdr
Weź malucha do jakiejś lokomotywowni i wsadź na ciuchcię. Zobaczy prawdziwą technikę :D
Hmm, tak wam industrial leży... Przez 3 lata głównie industrial fociłem. Ruiny opuszczonych zakładów też. A czasem i takie obrazki udało się zrobić...
Y84
Y85
Y86
86 straszne jest, ale najlepsze z całej trójki. Na 85 chyba inaczej bym kadrował, bo ta przycięta kratownica trochę mi nie pasuje, ale to Twoje foto, więc pewnie tak miało być.
No panie, ale 86 to niby dlaczego nie w kolorze? Właśnie toczy się ciekawa dyskusja na ten temat.
Mimo że bardzo lubię cz-b, to kwiotki, ptaszory, robale raczej rzadko pasują do szarości. No chyba że mewy, kruki, zebry i sroki (oczywiście na śniegu) ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No panie, ale 86 to niby dlaczego nie w kolorze? Właśnie toczy się ciekawa dyskusja na ten temat.
Mimo że bardzo lubię cz-b, to kwiotki, ptaszory, robale raczej rzadko pasują do szarości. No chyba że mewy, kruki, zebry i sroki (oczywiście na śniegu) ;)
I martwe żaby :D
---------- Post dodany o 20:50 ---------- Poprzedni post był o 20:02 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
86 straszne jest, ale najlepsze z całej trójki. Na 85 chyba inaczej bym kadrował, bo ta przycięta kratownica trochę mi nie pasuje, ale to Twoje foto, więc pewnie tak miało być.
Fotka z 2009 roku, to moje początki przygody z fotografią, udało mi się 2 zdjęcia zrobić i ptaszor odleciał, dziś pewnie ładniej bym kadrował, wtedy to bez żadnej wiedzy po prostu na żywioł szedłem...