Odp: [epicure] miejskie depresje
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Jak robiłeś zdjęcia ludziom, nie mieli nic przeciwko.
Zwyczajnie, pstrykasz zdjęcie, uśmiechasz się, idziesz dalej... Czasem ktoś pozuje, wtedy dziękujesz i idziesz dalej... Czasami ktoś chce pogadać, więc rozmawiasz chwilę, pokazujesz zdjęcie, bierzesz adres e-mail, żeby je potem przesłać (to raczej dotyczy młodszych ludzi) i idziesz dalej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Tak widzę że niektórzy patrzą wprost na obiektyw, więc pewnie widzieli że im zdjęcie robisz.
Oczywiście, nigdy nie robię zdjęć z ukrycia.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Fajne zdjęcia.
Dzięki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
:)
Oczywiście, nigdy nie robię zdjęć z ukrycia.
:)
Gratuluję odwagi. Naprawdę. Ja mam duży opór przed robieniem zdjęć ludziom.
Fajne zdjęcia robisz. Podobają mi się.
Podziwiam osoby potrafiące okiełznać z aparatem miejską dżunglę. To już nie tyle kwestia kontaktu z ludźmi, bo wiadomo, różnie reagują na robienie im zdjęć, ale podziwiam refleks i wychwytywanie motywów. Brawa, kropka.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
/.../ Trochę się tego nazbierało, więc tym razem sporo./.../
Fakt, nie mało, ale za to jakie! epicurejczyku, potrafisz na naprawdę długo zatrzymać człeka, przed swoimi
fotami, dzięki.
Znowu się trochę nazbierało, przypadkowy zlepek fotek. Tym razem podjąłem męską decyzję: koniec z ramkami! ;)
213.
214.
215.
216.
217.
218.
219.
220.
221.
222.
223.
224.
225.
226.
Widać tylko do 216, a potem już tylko ponumerowane czarne krzyżyki. :cry:
Dzięki, już powinno być ok.
zjawiskowe jest 215 ale to już bardziej kunszt obróbki niż zdjęcie - wielu przeszło by obok i nie zobaczyło tego co Ty ; ) Odwróce wypowiedz i stwierdze że poziomu reszty nie trzymają 217, 220, 226 - z naciskiem na 220 gdzie nie gra wszystko widząc uprzednio 219.
218 i 220 KA-PI-TAL-NE :!: