Odp: Moje zwidy i herezje...
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Mam wersję gdzie oczy są wybieline, ale jakoś dziwnie to wyglądało. Za dużo białego w białym i wychodziły dziwnie. No nie podobały mi się i już :)
Tomek
Mozna by przedyskutowac metode wybielania,jest ich co najmniej kilka,Moze ta Twoja byla akurat nie ta w tym kadrze.Ja wiem ,ze ingerencja,zmiana rzeczywistosci,a wogole suwakowanie to nie jest wyjscie,jak rowniez suwakowi to zaden autorytet.Jednak pogadac by mozna bylo.
No,suwakowi na start,niescie flage sukcesu:grin::grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Mozna by przedyskutowac metode wybielania,jest ich co najmniej kilka,Moze ta Twoja byla akurat nie ta w tym kadrze.
Hmm.. muszę zatem poszukać w necie o tych metodach. Intrygujące w sumie.
Chyba, że, Mirku możesz sam coś napisać na ten temat, albo choć linka podrzucić? :)
Tomek
1 załącznik(ów)
Mały zastój w watku. Powód prosty - brak czasu na zdjęcia, a w tzw. "międzyczasie" zmiana dysku, systemu itd., itd.
Bawiłem się "obróbką" starych fot i wyszło mi coś takiego. Powrót do sesji "Lalka".
255.
Załącznik 55254
Tomek
Na temat lalczanej serii się nie wypowiem, bo sa lepsi specjaliści tu ode mnie. Ale muszę cofnąć sie do foty 250. - jak ona (dziewczyna) tam wyszła, jak ona tam wyszła ! Dosłownie i w przenośni. Bardzo lubię to zdjęcie. Jest w tym też coś z czasów socrealizmu. Trza by pewnie tylko przyodziewek na drelich zmienić.
3 załącznik(ów)
Znów wątek troszkę pajęczynami pozarastał.
Zaprezentuję zatem coś co już (częściowo) gościło w galerii OC.
Sesja "torowo-kolejowa" z Jolą :)
256.
257.
258.
Załącznik 55995
259.
Załącznik 55996
260.
Załącznik 55994
Dziękuję za uwagę, komenty wszelakie.
Pozdrawiam
Thomasso
Ostatnie całkiem spoko, znaczy gdyby było nieco jaśniej to modelka nie była by tak jańsko wybłyskana, albo tak zmodyfikować światło ( np jego barwę ) żeby nadało nieco klimatu.
I w tło ją wpasować staranniej/"pomysłowiej", np tak aby nie zasłaniała w całości torów co by szły w nieskończoność kadru czy coś w ten deseń. Dało by to więcej możliwości interpretacji tego zdjęcia.
Takie moje pomysły.
3 załącznik(ów)
Fajna seria PKP! :-D
Tylko bardziej, mrocznie-stonowana mi się zheretykowała. A ot:
pierwowzór Załącznik 56115 MójToWzór Załącznik 56114 APZ'ecie take? Załącznik 56123
Fota cymesik!
Saboor stonowana niezla :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Fajna seria PKP! :-D
Tylko bardziej, mrocznie-stonowana mi się zheretykowała. A ot:
pierwowzór Załącznik 56115 MójToWzór Załącznik 56114
Fota cymesik!
Saboor - spróbuj nie wygasić tak mocno twarzy - tak to tylko pierś błyśzczy i perły, niech i słoneczko błyszczy się podobnie.
Fota mi się podoba. Pozdrawiam AP.