Witam serdecznie :)
poniżej ciąg dalszy paryskich detali - Brązy ;)
143
144
145
Wersja do druku
Witam serdecznie :)
poniżej ciąg dalszy paryskich detali - Brązy ;)
143
144
145
145, mi znowu najbardziej się detal podoba ;)
Paryż :grin: Fajnie że robisz takie właśnie detale, ostatnie rewelacja, co to?
Sygnalizator też jakiś taki inny niż nasze plastikowe pudełeczka :-P
dzieki wielkie,
ostatnie to klamka, a coz innego ja moge focic? :) taki fetysz ;)
Klamka ładna ale bardziej w oko wpadł mi sygnalizator i jego ornamentowe światełka w przepięknej oprawie. Przyznam, że takiego jeszcze nie widziałem i może dlatego zrobił spore wrażnie.
Z ostatniej sesji ... nie będę oryginalny najbardziej podoba mi się klamka i sygnalizator, no może nawet sygnalizator bardziej.
Patrząc również na poprzednie foty, można powiedzieć, że masz doskonałą zdolność odkrywania i eksponowania detali.
Gratuluję.
Az sie zaczerwienilam... dziekuje bardzo :))))))
Witam na wątku Specjalistki D/S Detali :) Faktycznie wzięło Cię na te klamki, okucia, wzorki, murki itepe :D
I bardzo dopsz... znalezienie swojego miejsca w gąszczu fotograficznych możliwości to duże osiągnięcie, ja wciąż z kwiatka na kwiatek wędruję, bez konkretnego fetysza :)
Sygnalizator faktycznie zwraca uwagę, z naszej strony Europy takiego nie uświadczysz... Osobny problem i wyzwanie nie lada sfocić go w ciekawy i przykuwający wzrok sposób ;>
Pod względem fotograficznym z ostatniej seryjki wybieram klamkę (145) jako No.1 ;) Pozdrawiam!
Witam serdecznie,
Poniżej zdjęcia z pięknego i olbrzymiego cmentarza Père Lachaise w Paryżu, gdzie spoczywają m.in. Chopin, Morrison, Wilde, Piaf... :)
146
147
148
149