Z ostatnich wolę pierwszy na którym skupiona twarz gra pierwszoplanową rolę. Co robi wiem dzięki opisowi bo ze zdjęcia tego wywnioskować nie mogę i było by to raczej niemożliwe oddać jedno i drugie. Poza tym bardzo ładne bw.
Wersja do druku
Z ostatnich wolę pierwszy na którym skupiona twarz gra pierwszoplanową rolę. Co robi wiem dzięki opisowi bo ze zdjęcia tego wywnioskować nie mogę i było by to raczej niemożliwe oddać jedno i drugie. Poza tym bardzo ładne bw.
Wiejo rozumiem że tematyka tattoo jest dla wielu ludzi obca:) Właśnie chciałem się skupić na wyrazie twarzy i na maszynce niż na samym tattoo następne będą z fragmentem pracy.
Kolejne foto ze studia tattoo tym razem, wszystko co najważniejsze aby nie było wątpliwości czym się zajmuje człowiek trzymający to dziwne metolowe coś, co drga i brzęczy :)
Nie widząc całego planu na ostatnim zdjęciu, nie domyśliłabym się, że na tych dwóch pierwszych chodzi o studio tatuażu :) Pokazałeś dziewczynę bez żadnych podpowiadających szczegółów (tunele, dziary, strój) - ma "zwyczajną" bluzkę, krzyżyk na szyi, okulary. Mogłaby robić cokolwiek - montaż czegoś na taśmie produkcyjnej :)
Ostatnie kojarzy mi się z sceną z filmów sci-fi. Młoda pani technik dokonuje drobnej naprawy w powłoce androida ;).
Ostatnie bardzo na tak. Tatuowany model i jego spojrzenie dość twarde, klata w fantazyjnym wzorze i drobne ręce z maszynką wykonujące misterną robotę a w oddali skupiona twarz. Wydaje mi się, że jest tu wszystko powiedziane i fajnie współgra.
Bardzo ciekawe te ostatnie foty. Odkrywasz przede mną nieznany dotychczas świat, chyba se na starość coś wytatuuję, może jakieś logo Olympusclub? A co, na zlotach wszystkie laski by do mnie lgnęły:)
Gorzej jak nie tylko laski ;)
Ostatnie fajne.
A temu gosciowi to jeszcze zostal jakis kawalek klaty bez tatoo???:roll: