Piękna konstrukcja, wyobrażam sobie ile tam ciekawych detali do sfotografowania :grin:
Co do zdjęć, czegoś mi brakuje. Jasności, może kontrastu sam nie wiem :roll: Poza tym, obróbka wydaje się OK.
Wersja do druku
Piękna konstrukcja, wyobrażam sobie ile tam ciekawych detali do sfotografowania :grin:
Co do zdjęć, czegoś mi brakuje. Jasności, może kontrastu sam nie wiem :roll: Poza tym, obróbka wydaje się OK.
Wow! Ekstra. Do galerii! :)
Kadry mnie sie bodobaja.Jednak fotki tego typu wyostrzaj do maxymalnej granicy.
Mozesz je jeszcze bardziej wyostrzyc,oczywiscie to moja sugestia i mozesz jej nieakceptowac.Moze tak w tym kierunku,chociaz chyba jedno przedobrzylem-jak cos nie tak to pisz i usune.
90b przedobrzyłeś :-P
Ufff ale mialam stracha. Nevrah, masz racje, zapodaje do galerii, mam nadzieje, ze przezyje :wink:
Morlok, Twoje slowa i reszty kolegow rowniez, dodaly mi skrzydel i wiary w siebie!!!!
Helmuth, az mi ulzylo jak powiedziales, ze obrobka wyglada w miare ok, bo to dowod na to, ze wszystkie porady i nauki nie poszly w las. Byc moze masz racje, ze mozna by bylo cos poprawic ze swiatlem albo kontrastem, ale jak na razie wole na "mniej" niz za duzo :-P
Mirek, zgadzam sie z Toba co do ostrosci, przyznam ze bardzo mnie swedziala reka aby bardziej pojechac po suwaku....ale balam sie aby nie przesadzic....w wersji do galerii 89 jest lekko podciagniete....
Rewelacja :-)
Zazdroszczę :-D
Ja osobiście wolę 90.jpg od 89.jpg (tego co jest w galerii). Budynki na 90 są ładniej doświetlone i dla mnie ciekawsze, brakuje najwyżej chmur.
Pozdrawiam
ostatnia seria z architekturą bardzo przypadła mi do gustu, uwielbiam takie kształty, są tak przyjemne dla oka ;)