No naprawdę tak średnio się spodziewałem takiego "klimatu" w Twoim wątku. Ale pozytywnie się zaskoczyłem.
Wersja do druku
No naprawdę tak średnio się spodziewałem takiego "klimatu" w Twoim wątku. Ale pozytywnie się zaskoczyłem.
5 z plusem z florystyki za bardzo dobre grupowanie, zdjęcie 36. :)
Ostatnia fotka( i zmiana numeracji) jako zapowiedź "nowego" bardzo przypadła mi do gustu(zwłaszcza ta obróbka). Ile jest takich ciekawych, nikomu nieznanych miejsc. Myślę, że dzięki Tobie zobaczymy jeszcze niejedno. czekam na następne.
Nowa seria, nowy klimat, taki horyzont zdarzeń. Podoba mi sie :grin:
Poprawka mała będzie. :mrgreen: Ciężkie miejsce do focenia, bo śmieci i chaszcze.
II
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
i
III
DZIĘKUJĘ Wszystkim za odwiedziny i komentarze. Cieszę się, że komuś się to podoba. :)
Takie smutne są te ostanie zdjęcia, ale podoba mi się że pokazujesz świat bez upiększeń.
III dobra, ale zaraz wpadnie Helmuth i Ci powie, że krzyż krzywo ;)
A do II nie mogę się przekonać. Patrzę na to zdjęcie (jak i poprzednią wersję) po raz n'ty i nadal coś mi się nie podoba. A nie wiem co :(
a ja sie ciesze, ze zaczynasz sie kierowac w dobra strone... w symetrie..... :)
(uwazaj! to wciaga bardziej niz chodzenie po bagnach... ;) )
Cześć,
Miłe oku fotki, ale powiedz co sie stało z niebem widzianym pod wiaduktem.
Wyglada jak wydrukowane na papierze do pakowania :)
Pozdrawiam.
Ooo! Za chwilę będziecie dzieci mną straszyć!
Dziękuję za "uznanie" :evil::wink:
Wcale nie powiem, że krzyż jest krzywy. To choinka jest krzywa :mrgreen:
A poważnie, mnie podoba się kadr II . Z symetrią można by jeszcze troszkę powalczyć ale jest nieźle.
Tylko ta obróbka :roll:. Jakaś "brudna", jakby odczynniki były brudne a papier nie dość, że brudny, to jeszcze pomięty. O co tu chodzi?