Odp: wanilia - moim okiem
Ona ten kwiatek wyciągała w moim kierunku, ja tę scenę mam przed oczami i nie mam kłopotu z jej odczytaniem , ale być może wlaśnie dlatego....
Kadrów mam kilka ale przygotowałam ten jeden wybrany, przyjrzę się jej jutro świeżym okiem :)
Dzięki Apz :)
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Ona ten kwiatek wyciągała w moim kierunku, ja tę scenę mam przed oczami i nie mam kłopotu z jej odczytaniem , ale być może wlaśnie dlatego....
Kadrów mam kilka ale przygotowałam ten jeden wybrany, przyjrzę się jej jutro świeżym okiem :)
Dzięki Apz :)
Widocznie obiektyw spłaszczył tę scenkę , może dlatego ja to widzę inaczej.
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
przychylę sie do słów przedmówcy....Twoje fotki urzekają ale "układ rąk jest nienaturalny"...powiedziałbym zbyt poetycko-teatralny...jakoś tak. I to sie powtarza w innych fotkach....trudno to wytłumaczyć i pewnie jeszcze trudniej wykonać ale ja bym tak kwiatów nie trzymał (sorki to zboczenie zawodowe)...
2 załącznik(ów)
Dzięki chłopaki, uwag wysłuchałam, dziękuję za nie. Liczę na Waszą czujność ;)
Olga....
Załącznik 64581Załącznik 64580
nocny marek z Ciebie...:grin:...ładne,smakowite...i teraz już przyczepię się bzdury...na drugim zdjęciu Olga mogła być bosa...:cool:
Te modelki to Ty jak z kapelusza czarodzieja wyciagasz :)
I jeszcze fajne wnetrza masz do dyspozycji...ehhh..
To w bieli mnie sie bardzo!
T.
Oj Olga bardzo ładnie wyszła, zdjęcia też nie najgorsze :wink::mrgreen: Podoba się. Szczególnie drugie, może delikatnie ciaśniejsze kadrowanie było by lepsze.
Nie potrzebujesz asystenta? Mogę blendy trzymać i co tam jeszcze asystent ma robić:grin:
Drugie zdjęcie Olgi bardziej mi się podoba, jak dla mnie kompozycja kadru jak najbardziej OK. :grin:
Tak tak drugie fajniejsze ale jedynka też niczego sobie
Obydwa super i ciężko się zdecydować, które ładniejsze. A Thomasso mi z ust pytanie wyjął :) Jak Ty to robisz?