Odp: wanilia - moim okiem
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Dzięki chłopaki że wpadacie :)
Cissic- nie zawstydzaj mnie :oops: :)
...jescze trochę Magdy... lubię jej wygląd tutaj- jak po upojnej nocy z ukochanym ;)
Załącznik 64311
qrcze...jak romantycznie...."po upojnej nocy..." dokładnie jak Twoje zdjęcia !!!
i małe sprostowanie-chłopcy nie "wpadają" ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
...jescze trochę Magdy... lubię jej wygląd tutaj- jak po upojnej nocy z ukochanym ;)
Coś czuję, że Magdy nigdy za wiele :)
Ta poświata z prawej dorabiana czy jakimiś naturalnymi sposobami osiągnięta? Tak trochę delikatnieszą bym widział, ale to moje zdanie.
Nie, ta poświata całkowicie naturalna, ze światła okiennego pokoju obok. Myślałam o wyciszeniu w związku z tym lewej strony w efekcie dodałam na tę gładką ścianę małą teksturkę żeby troszkę zrównoważyć kadr - w zasadzie fota ledwie co tknięta obróbką.
Tropic :) dziewczyny czasem bywają romantyczne ;P
1 załącznik(ów)
..... A czasem szalone ....... :) Załącznik 64312.....
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Cissic- nie zawstydzaj mnie :oops: :)
nie bylo to moja intencja. zwyczajnie bardzo lubie twoje portrety i nie bede ukrywal, ze jest na co patrzec. oczywiscie modelki tez sa udane:)
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
..... A czasem szalone ....... :) .....
Odmiana szalona wyszła świetnie - zdjęcia mają duży ładunek optymizmu. :grin:
Piszę o ogólnym wrażeniu, ponieważ w kwestiach technicznych jesteś jak zwykle perfekcyjna.
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
..... A czasem szalone ....... :)
.....
co tu będę dużo mówił...szalona !! ale chyba poddam się wersji romantycznej...:wink:...mimo wszystko :)
Magdy nigdy dość :)
Jakkolwiek "maziaj" biały od okna mi nie pasuje. Za dużo go jakoś :roll: I mi sie troche kłóci z tym Magdy rozczochraniem, bo ona taka potargana, a tu melancholijny "maziaj", bo IMHO to poza włosami to nie wygląda jak po nocy z ukochanym :twisted:
Zdjęcie n 4 z maziajem, bez - na 5 :)
T.
Obejrzałem 80stron tematu fajne były dawne czasy tego wątku :-)
Majonez nie wiem jak to zrobiłeś, ale jest mi bardzo miło, sama aż boję się tam zajrzeć ;)