A dziękuję realnasty :) Nowy sprzęt i nowy format zobowiązuje do przyłożenia się ;)
Wersja do druku
A dziękuję realnasty :) Nowy sprzęt i nowy format zobowiązuje do przyłożenia się ;)
Grzybek zdecydowanie super :-)
sepi19, co to za nowy sprzęt chowasz zazdrośnie w szufladzie? ;-)
Załącznik 160011
Kodak Ektar 100, Tetenal.
Się mi obciął za daleko, miało go tam na końcu kliszy nie być ;)
Podkrakowskie pola.
Załącznik 160072
Ooo, mamcia M645 :-) Mam do niej wielki sentyment, to był mój pierwszy "prawdziwy" (czytaj: nie wiecznie pieprzący się Psix) aparat średnioformatowy. Masz M645, M645j czy M645 1000s? 80/2.8 czy 80/1.9?
M 645 1000 S z 80 2,8 +150 4 pryzmat z pomiarem, kominek, motorwinder. Psix też mi robił niespodzianki, ale jakoś mam do niego sentyment ;)
Uuuuu, to masz co nosić, choć podejrzewam, że winder zostawiasz jednak w domu ;-) Chociaż to i tak nic, swego czasu woziłem ze sobą w plecaku foto M645, sekory 35mm, 55mm, 80mm, 150mm i jeszcze lustrzankę pentaxa z 3 szkłami :-D
Do Psixa też mam sentyment, nawet ostatnio myślałem, czy nie kupić sobie takiego na półkę, bo zdjęć to już bym tym nie robił... ale rozsądek (niestety) zwyciężył i do zakupów nie doszło.
Zgadza się, lekko nie ma ;) Ale za to to szarpnięcie przy przewijaniu jak wkrętarką i ten dźwięk rozlatującej się wiertarki ;) Żart oczywiście. w komplecie były jak kupowałem. Na co dzień kominek i Weimar.
Załącznik 160168
Tym razom mały obrazek z dziś.
Testowe z Canona FTb i 50mm 1.8, Fuji 100, wywoływane w zlewie w Tetenalu ;)