Odp: wanilia - moim okiem
zawsze bardzo chętnie tutaj wchodzę
ostatnie zdjęcia modelek to coś cudownego :) (a że miałam zaległości to przeglądałam kilka stron i sporo tego widziałam :) )
bardzo ale to bardzo się podobają - wiadomo nie koniecznie wszystkie - ale to są szczegóły :)
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Karolina raz jeszcze. obróbka i kadr "po mojemu" , nie wstawiam do galerii bo może wzbudzać różne emocje. Po co ciecię głowy?, po co ziarno...?, Więc wstawiam do wątku i zapraszam do komentowania. Serdecznie pozdrawiam :)
Załącznik 63677
Mój odbiór jest następujący: pierwsze wrażenie - ona ma takie wielkie dłonie ( w stosunku do rozmiaru głowy). Chyba optyka coś w tych proporcjach pomieszała. Bardziej podobałoby mi się gdyby postać modelki w prawe części kadru , tak by nie stwarzała wrażenia patrzącej w ramkę. Obróbka ciekawa , ale na ramieniu pozostały splątane włosy - to było drugie wrażenie, i blasku twarzy dodałyby bardziej białe niż szare twardówki i zęby. Wiem , jesten na swój sposób konserwatywny, nic nie poradzę.
Pozdrawiam AP.
Karolinę z ciemności widzę po raz kolejny. Zachwyca tak samo.
Ostatnie bardzo mi sie podoba. Nic dodac nic ujac.
nom....jak brakuje Twoich świerzych fotek na forum to :roll:....miło popatrzeć...bardzo miło....
z punktu widzenia totalnego amatora, pierwsze zdjęcie powaliło mnie swoim kontrastem. Muszę tu częściej zaglądać, świetne prace :)
Podoba się, bardzo.
Chyba jutro wyskoczę na miasto, może spotkam jakąś panią w takim przykrótkim płaszczyku :grin:
Fajne. Drugi bardziej mi się podoba.
Dziękuję, że tu wpadacie :)
Fotki w mieście w uliczkach, zaułkach przy wykorzystaniu małej GO to świetna zabawa i od czasu do czasu coś fajnego się uda :) Polecam gorąco, najbardziej obdrapane ściany, najsmutniejsze uliczki potrafią być kopalnią kadrów. Jasny ściany świetnie blendują, pomagają w ciemniejszych zaułkach.
Pozdrawiam wieczornie :)