u nas cudakom stelaz sie zlamal i ten na dole reki malo nie stracil.
Teraz widac,ze konstukcja wzmocniona bo i rekawy maja luzniejsze,kij grubszy,dywanik wiekszy.Wszystko bardziej stabilne.
Wersja do druku
u nas cudakom stelaz sie zlamal i ten na dole reki malo nie stracil.
Teraz widac,ze konstukcja wzmocniona bo i rekawy maja luzniejsze,kij grubszy,dywanik wiekszy.Wszystko bardziej stabilne.
Noooo, Heniu! Znowu zaskakujesz. 4 i 5 super :grin:
4 fotka wyszło najfajniej. Podoba mi się w niej też ten budynek na samy końcu - fajne uzupełnienie całość :)
Byłem kompletnie nieprzygotowany :(
Już jestem ciekaw :)
Nawet jak coś mi wyjdzie krzywo, to zaraz w obróbce to prostuję... albo krzywię jeszcze bardziej. :D
U mnie nie ma "trochę krzywo"- takie zboczenie :oops:
Moje zadziory zwykle tak mają ;)
Schowałem się przed deszczem pod daszek w wejściu do galerii handlowej i tak jakoś...
Strzał "z biodra", taki miejscowy oszczymur.Też stanął w wejściu, żeby się schronić przed deszczem. Pił piwo z puszki i cały czas coś gadał, jakby coś, komuś opowiadał. Nie był to Niemiec, raczej z byłej Jugosławii. Nie zaczepiał nikogo ale dla renomowanej galerii, nie był dobrą reklamą. W końcu ochroniarz pokazał mu na migi, żeby zmienił miejsce postoju. Przesunął się grzecznie o kilka kroków i dalej zawzięcie komuś coś tłumaczył.
architektura jak zwykle klasa
szare zmoczone z deszczu też się podobają
a co do lewitujących - to cóż - za pierwszym razem zawsze robi się wielkie oczy :) :) :)
Witam,
Skoro obiecałem to zamieszczam. Dwa kadry powstały z jednego zamieszczonego przez helmutha w galerii.
Pozdrawiam.
Trochę mnie nie było, ale już odpowiadam :D
Nie próbowałem tego kadru dzielić, ale z Twojego komentarza w galerii, domyślałem się o co chodzi.
MZ, pierwszy kadr broni się.
Natomiast w drugim czegoś mi brakuje. Za mało, żeby wyjaśnić skąd się wzięło to odbicie po prawej stronie (chociaż może to zaleta?).
Wydaje mi się, że tylko z "górą" jest czytelny, ale moja opinia jest subiektywna :)
To ewentualne propozycje co można by za pomocą dwóch pstryknięć "wyciągnąć" z tego miejsca. Absolutnie dwa różne kadry. Nie miałem innej możliwości więc "pokroiłem" oryginał :)