O zesz... Piekne, nie wiem co powiedziec... To Twoj najlepszy akt z tych, ktore pokazales w tym watku. Zdecydowanie. Nic mnie nie razi.
BTW.
Od czasu do czasu, w przerwie miedzy pieknymi aktami, wrzuc jakiegos streeta ;)
Pzdr
Wersja do druku
O zesz... Piekne, nie wiem co powiedziec... To Twoj najlepszy akt z tych, ktore pokazales w tym watku. Zdecydowanie. Nic mnie nie razi.
BTW.
Od czasu do czasu, w przerwie miedzy pieknymi aktami, wrzuc jakiegos streeta ;)
Pzdr
Ostatnie w stylu, który lubię najbardziej, ale światełko za mocne.
Piekne swiatło,gratulacje:-) Mam wrazenie,że czerpiesz z dobrych wzorców :D
Światła przepaliłem celowo w Psie. Na oryginale nie było żadnych przepałów.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Wrzucilbys oryginal? Chetnie zobacze, jak bedzie bez przepalow.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
w takim razie nie rozumiem koncepcji...Cytat:
A co tu jest do rozumienia??? Goła baba i tyle...Cytat:
Zamieszczone przez grizz
:] tak powiemCytat:
Ostatni akt rzeczywiście najlepszy. światło mi się podoba. wrzucaj dalej bo z ciekawością zaglądam, jak w czołówce strony pojawia się wątek "zdjęcia Czarnego" :). ostatnio nawet chętniej :).
No problemo:Cytat:
Zamieszczone przez suchar
To ja w takim razie troche skoryguje moja wczesniejsza wypowiedz :) Przepaly mi troche nie pasowaly, wole wersje bez i w kolorze. Ta to juz rzeczywiscie miod na oczy :)
Lubię duże kontrasty w fotach BW. I nic na to nie poradzę. Moim zdaniem w BW przepalone światła i głębokie czernie nie muszą razić (jak w kolorze).
to też karolina? ale ją wymęczyliście :).
Fatalne swiatlo, rozczochrane wlosy i zdaje sie ze nieostre oraz kadr jakisik taki (ale to juz subiektywnie).
Pozdrawiam.
Rafał, od razu widać że swiatło zastane to Twoja domena, w studio poległeś, wiele pracy Cię czeka :)
pozdrawiam
BW i duży kontrast zdecydowanie ciekawsze. Kurcze naprawdę fajnie ci wyszły te akty. Może i ja spróbuję :)
jak zobaczylem te przepaly i glebokie czernie od razu wiedzialem ze majstrowales w psie... i powiem ze na plus, mnie ta wersja bardziej podchodzi, ma wiecej wyrazu, jest mocna... kobiece cialo to nie tylko full soft, gladko i bez przepalen, warto pokac je inaczej i Rafalowi to wyszlo, jestem na tak!
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
504
baby ładne, ale wracaj na ulice, wole bardziej życiowe fotki.
Wyskoczę jutro. Ja też wolę street, ale wszystkiego (prawie) trzeba w życiu spróbować. ;)Cytat:
Zamieszczone przez caymer
Jeszcze jedna fota:
505
Nie wiem co na to Willow ale dla mnie bomba jest, oprocz delikatnego przepalu na brzuchu i pomarszczonego podbrodka i szyji. Generalnie pieknie narysowales ta postac.
OOOO!!!
Świetnie, coraz lepiej, choć podbródek trochę niewyszedł :/
mnie też się podoba. podwójny podbródek ale co tam. jest ok.
Rafał, napisz proszę jak w domu przeszedł temat fotografowania aktów?
Jak zareagowała żona na Twój pomysł ?
Ja dziś oglądając Twoje zdjęcia, zagadnąłem do żony, że muszę spróbować fotografować akty :) ... zagroziła rozwodem ;)
Widocznie nie ma do Ciebie zaufania ;) . Moja ma i nie robi problemu. :DCytat:
Zamieszczone przez rafrog
He he. Myślę że nie o zaufanie jej chodziło tylko bardziej o gołe baby plątające się po domu :)
To zorganizuj sesję poza domem ;) . Poza tym musisz jej wytłumaczyć, że gołe baby są spoko...Cytat:
Zamieszczone przez rafrog
Poniższą fotę obrobiłem jak zwykle w dwóch wersjach - kolorowej i BW (zawsze tak robię, a potem wybieram najczęściej BW wersję). Tym razem nie mogłem się zdecydować, którą upublicznić na forum, więc poprosiłem o radę żonę. Stwierdziła, że wersja color lepsiejsza.
506
nie wiem jaka jest b&w ale kolor wygląda dobrze. Myślę, że żona ma rację bo na monochromacie nie pokazałbyś tego ładnego niebieskiego nieba oraz naturalny kolor skały tutaj pasuje bardziej niz w b&w. Kadr fajny, modelka super. zdjęcie mi się podoba.
Fota jak z kalendarza wiszącego w warsztacie mechanicznym, gdzie naprawiam auto. ;) Ja jednak wolę BW.Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
zdaje sie, ze malo korzystnie Pania ustawiles, malo ktora by chciala pokazac 'grube' udo i 'wydety' brzuch. Skala tez za blisko i rozprasza. Fota nie 'jara' mnie, ze tak powiem :-)
Jesteś tak mocno krytyczny, żem strasznie ciekaw Twoich fot. Jakoś sobie nie przypominam...Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
powiem szczerze, że to udo ani trochę nie wydaje mi się za grube. wydęty brzuch nie oznacza gruby a więc nie jest niekorzystny. a fota i tak ładna
no jak Cie miesiacami nie bylo to plodzilem.... ale nikt nie komentowal niestety, wiec nie wrzucam. Poza tym, ktos musi byc krytyczny sposrod tak wielu entuzjastow, czyz nie?
Zapewne Ty inaczej widzisz to zdjecie, to naturalne ale przypatrz sie, jesli wszystko wyda Ci sie ok to zaprzestaje komentarzy.
Nie było mnie raptem miesiąc. Płódź dalej, chętnie oglądnę i skomentuję...Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
A mi sie laska podoba, skałki z Jury tez ładniutkie.
Kolejne zdjęcie (proszę kliknąć w fotę, bo się jakaś kaszana robi :evil: ):
507
507 wesołe miasteczko ? :D
Tak. Przywiozłem to zdjęcie z wczasów nad polskim morzem. Obiecuję, że nie będzie zachodu słońca :D .Cytat:
Zamieszczone przez ziemia01