@Chryzogon - chyba trochę za mocno wyostrzyłeś to ostatnie zdjęcie, ale ujęcie jest świetne.
@Witia - oczy przepięknie wyszły :)
Wersja do druku
@Chryzogon - chyba trochę za mocno wyostrzyłeś to ostatnie zdjęcie, ale ujęcie jest świetne.
@Witia - oczy przepięknie wyszły :)
tym razem nie dachowiec, podwórkowiec ;-)
Ale ma pazurki :)
@rol6: nie było łatwo ;-), gdy widział, że podchodzę, wstawał i zaczynał się łasić. Tego pana na ławce (ci sami są w DITL-u) też kokietował. Zaczęło się od tego, że kocur siedział na ławce i wyśpiewywał pieśni do dzieciaków w otwartym oknie na pierwszym piętrze.
Te "śpiewy" przyciągnęły moją uwagę, niestety, nie udało się przyłapać go na gorącym uczynku z otwartym pyszczkiem. Ale nic straconego, jak dowiedziałem się od starszego pana, kocisko jest stałym bywalcem tamtych okolic.
Tak,teraz to widzę.Zroiłem to na chwilę przed zmniejszeniem "wagi" fotki,chciałem polepszyć,wyszło jak widać.Obiecuję poprawę :)
---------- Post dodany o 14:57 ---------- Poprzedni post był o 14:51 ----------
Uwielbiam ten kolor u kotów!Czarny z czekoladowym podszerstkiem,świetny i do tego rewelacyjnie czarny nosek :)
Kolorowo i mniej kolorowo,moje kocice.
Kapitalnie dobrałeś tło dla tej pięknowłosej!
Mi za to podoba się kot z misiem :) Piękna para :wink:
szwendam się po wsiach....a tam pełno tego :-)
Załącznik 66852
Tropic piękna fotka,kocie siostry na kocich "swoich" ścieżkach!
a gdyby tak... kota Świętego Antoniego?
No nie!Nawet biedronka jest "drzewniana":grin: Fajny pomysł!
takie sobie... ;)
Załącznik 66966Załącznik 66967
Kot i jego kino domowe :grin:
...ewentualnie - spiżarnia o ścianach ze szkła ;-)
:grin: Możesz mieć rację bo gryzoń bardzo się stara wyglądać na czerstwego i na "weź mnie nie jedz"! (druga fotka,panika w oczkach):grin:
Boże, co ten biedny dżungarek robi w tym strasznym więzieniu? :(
Gustaw,kot mojej mamy.
I może jeszcze kolor tego Norwega :wink:
Gustaw wygląda na zmęczonego życiem :wink:
Może tak być! W domu krząta się służba,a to nudaaa jak cholera,ale na ulicy,przechodzące człowieki,psy,a wieczorem inne kotki,uuuu bywa fajnie :grin:
Hator! Hator! Hator!...ino kolor futra się nie zgadza :D
Uploaded with ImageShack.us
rudzielec...
Załącznik 67131
Cos zauwazyl..:-)
tropic, jak myślisz, czy warto wydobyć kontrast na futrze rudego w programie graficznym z maską, czy ponowić zdjęcie w innych warunkach świetlnych? Rude koty są niesamowicie fotogeniczne.
@tropic - kot wygląda jakby się na coś/kogoś jeżył.
Zdjęcie fajne, choć brak ostrości nieco.
Też lubię rude koty, w typie Garfielda :)
ostatnio w galerii widziałem lwa, olśniło mnie, że te wielkie to też koty. Ja kiedyś pstryknałem kota - tygrysa - leniucha. 15 min stałem przy nim, nie ruszył się
Załącznik 67146
To ja dorzucę takiego kotka w kąpieli :)
Pozdrawiam.
Ładna cicia ;-) ,a na imię ma "niegłaskalna"?
Prawdziwa górska pantera z Kalatówek :-P
Załącznik 67303
Załącznik 67304a to moje kotki synek i córeczka Borysek i Kasia