,,,babuleńka wryta w skale,,,masz oko;)
Wersja do druku
Nie odkręcaj się ! Jest dobrze. Wnosisz coś tutaj:)
Ojej, ojej ile gości a ja wątku nie posprzątałem i w takim bajzlu przyjąłem :). Ale dzięki za miłe słowa bo ostatnio mam ciężkie dni i nieprzespane noce (APZ potwierdzi) hihi :)
No dla BIKERA zrobię wyjątek bo też z niego dobrze zakręcony maniak :)
251. NORMALNA wiewiórka na NORMALNEJ trawie nieNORMALNIE na mnie zerka :)
Załącznik 79031
252. NORMALNE krzaczory bardzo NORMALNIE niewyraźne :)
Załącznik 79032
253. NORMALNE drzewa na NORMALNYM polu w NORMALNIEJ winietce i NORMALNIE ciemne to zdjęcie :D
Załącznik 79033
254. NORMALNIE moja córka w NORMALNYM czarnym i białym stroju i NORMALNIE musiałem dodać bardzo NORMALNE grube ziarno gdyż najNORMALNIEJ zdjęcie jest lekko poruszone przez co bardzo fajnie NORMALNIE ukryłem tą wadę ;) :)
Załącznik 79034
Mam nadzieję BIKER, że NORMALNIE najNORMALNIEJ w świecie zawaliłem Cię tymi moimi NORMALIAMI? ;) :D
255. EFEKT CzaRmaX hehe :) Jak Wam się podobają moje pierwsze próby tego co poniżej? Oj trzeba do tego pewnie dużej wprawy i stabilnego prowadzenia ręki ale co tam pierwsze koty za płoty a może się wyćwiczę bo efekt wychodzi jak podróż z prędkością ponad świetlną :) :)
Załącznik 79038Załącznik 79035Załącznik 79039Załącznik 79036Załącznik 79040Załącznik 79037
I jeszcze to samo na klawiaturze :)
Załącznik 79042Załącznik 79041
A to wszystko z tego, że nie mam czasu obiektywem za samochodami wodzić a ile mogę focić rozpędzoną ciuchcię moje córki a efekt prawie jak z PS :)
P.S.
Chyba z okrąglaków teraz na to się przerzucę :D
Dzięki za "normalną" dedykację. Ale Ty sie baw dalej bo to się fajnie ogląda. Ja az taki talent nie jestem:grin:
SWEET FOCIE efekt nad świetlny wychodzą w dechę :). Jedyne moje sweet focie jakie sobie zrobiłem, które mi się podobają (no jeszcza ta w dramie była śmieszna).
255. W normalnym wydaniu nad świetlnym :)
Załącznik 79131
266. A tutaj Bruce Lee Kung Fu karate mistrz bierze sweet focie z obrotówki :D
Załącznik 79132
To seeeeeeee humora poprawiłem po tym jak mi katalizator w nocy z pod samochodu wycięły jakieś mendy jeba......... :)