Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
Po próbie zamieszczenia foty wyskakuje mi "You do not have permission to view the images in this category." I dobrze, rozumiem, ale skąd mam wiedzieć czy zdjęcie "weszło" ? Ratunku.
Przestaw sie na myslenie pozytywne.Dlaczego zakladasz,ze nie weszlo.Skoro nawet komunikat dostalesz,gdzie miedzy wierszami jest ze scapili dzielo i drugiego nie chca.
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
Czytam i czytam i dalej nic nie wiem. Jakieś durnowate przepychanki...może ktoś powinien wyczyścić ten wątek z balastu,bo zasady tworzenia kalendarza utonęły w pianie.
Czy ja wiem czy durnowate przepychanki? Dyskusja, jak to na forum. Nie wszyscy podzielają zdanie przedmówcy, stąd wynikają kolejne posty.
Zasady nie utonęły w pianie. Są w pierwszym poście, nie mam w zwyczaju rozrzucać ich po innych postach. Choć faktycznie w treści wątku są odpowiedzi na nurtujących niektórych problemy jakie napotkali.
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
Długo nie zaglądałem na forum,więc ni jak nie mogę połapać się po zmianach. W niniejszym wątku zapisałem się by otrzymać kalendarz,ale nie mogę otworzyć listy,by sprawdzić,czy tam jestem.
Nie możesz otworzyć listy, bo uznałem, że nie potrzebna nam otwarta publikacja z listą nicków i powiązanych z nimi miejscowości. Może ktoś sobie nie życzy ujawniania się. Jeśli formularz wyświetlił komunikat, że dodał i prosi o wybranie następnej operacji to z pewnością zapisał poprawnie dane.
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
Nie mogę ani dodać zdjęcia,ani obejrzeć galerii z propozycjami klubowiczów. Po próbie zamieszczenia foty wyskakuje mi "You do not have permission to view the images in this category." I dobrze, rozumiem, ale skąd mam wiedzieć czy zdjęcie "weszło" ? Ratunku.
Ten komunikat faktycznie jest trochę mylący, ale mówi, że nie możesz oglądać tej kategorii. Miałem pewną idee by nie pokazywać zdjęć do czasu zakończenia zbierania ich. Co prawda teraz mam nieco inne zdanie, ale pozostanę przy tym przynajmniej do 10 sierpnia, do planowanego końca zbiórki.
Przy okazji, zdjęcie zostało dodane.
Mnie się wydaje, że dochowaliśmy się "zawodowych protestantów" co to protestują, bo muszą :-D i chwała im i pokój z nimi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Mnie się wydaje, że dochowaliśmy się "zawodowych protestantów" co to protestują, bo muszą :-D i chwała im i pokój z nimi.
...i przedpokój :)
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
...i przedpokój :)
T.
A co Wam przedpokoj zlego zrobil.Zara wysle porzadkowych:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A co Wam przedpokoj zlego zrobil.Zara wysle porzadkowych:mrgreen::mrgreen:
Pies ok. ale nie Kasiaa!!!!!!!!! Miejże litość, co my ci zrobili(albo zrobią)???
Bardzo Was proszę, wrzucajcie zdjęcia. Jest ich naprawdę bardzo niewiele... każdy chciałby fajny kalendarz, ale on musi mieć się czymś zapełnić.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Bardzo Was proszę, wrzucajcie zdjęcia. Jest ich naprawdę bardzo niewiele... każdy chciałby fajny kalendarz, ale on musi mieć się czymś zapełnić.
Dołączam się do Mysikrólika: ludzie, to wygląda co najmniej dziwnie! Kalendarz już powinien być w fazie produkcji!! Czemu to tak się ciągnie??
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dołączam się do Mysikrólika: ludzie, to wygląda co najmniej dziwnie! Kalendarz już powinien być w fazie produkcji!! Czemu to tak się ciągnie??
Gdziest tam na poczatku pisalem i pytalem -Dlaczego nie mozna zaproponowac zdjec innych autorow.Odpisano mi ,ze byc moze sie nie zgodzi,moze nieaktywny,moze nie ma rawa,a moze to nie jego tylko nikt sie nie domyslil:mrgreen::mrgreen:
Tylko dlaczego nie pomyslano o tym,ze jesli zaproponuje czyjes zdjecie to napewno po konsultacji z autorem-Poroste,prawda??
Mi na przyklad z moich podoba sie 11 zdjec,i nie wiem jakie dac.Ale 10 osobom moze sie podobac 12-ste z kolei.A te ktore ja wybiore poklask u jednego bedzie miec.I co wtedy????
oficjalnie podaję ilość propozycji:
makro: 10 zdjęć
krajobraz: 23 zdjęć
fauna: 15 zdjęć
flora: 10 zdjęć
Przy czym kilku tych samych autorów publikuje w kilku kategoriach, czyli de facto użytkowników biorących udział w konkursie jest mniej.
Wielka szkoda, ale niestety sami sobie pracujemy na to.
---------- Post dodany o 13:11 ---------- Poprzedni post był o 13:09 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Gdziest tam na poczatku pisalem i pytalem -Dlaczego nie mozna zaproponowac zdjec innych autorow.Odpisano mi ,ze byc moze sie nie zgodzi,moze nieaktywny,moze nie ma rawa,a moze to nie jego tylko nikt sie nie domyslil:mrgreen::mrgreen:
Tylko dlaczego nie pomyslano o tym,ze jesli zaproponuje czyjes zdjecie to napewno po konsultacji z autorem-Poroste,prawda??
Otóż niestety nie jest to proste, bo pisałam PW do kilku autorów z galerii publicznej z prośbą o uczestnictwo i jest brak reakcji. To co dopiero prosić o konkretne zdjęcie... Pomijam fakt, że w tym wątku dyskutuje wiele osób ze sporym dorobkiem, a nie widzę ich fotek w zgłoszeniach.