Też własnie zastanawiam się co kupic? Tą Velocity czy inny plecak typowy do foto, gdzie jest mocowanie na statyw... Velocity kusi mobilnością, małymi wymiarami no i szybko można wyciągnąć aparat. Na rower jak znalazł.
Wersja do druku
Też własnie zastanawiam się co kupic? Tą Velocity czy inny plecak typowy do foto, gdzie jest mocowanie na statyw... Velocity kusi mobilnością, małymi wymiarami no i szybko można wyciągnąć aparat. Na rower jak znalazł.
Czy Velocity 7x zmieści E-510 + 14-42 i 70-300??:esystem2:
A ja mam LowePro CompuTrekker AW ;p polecam!
Gdzie mogę znaleźć zdjęcia podstawowego plecaka Olympusa, chodzi o zdjęcia wnętrza.
Dzięki :-)
Od dłuższego czasu używam Lowepro Rover Plus AW. Idealny wynalazek zarówno na jazdę na rowerze i długie górskie wędrówki. W dolnej części mieści się korpus z podpiętym obiektywem, tele, makro i lampa. W górnej przegrodzie jest miejsce na bluzę lub inny ciuch i coś do konsumpcji. W zewnętrznych zapinanych kieszeniach miejsce karty + uku. Do siateczkowych kieszeni wkładam po butelce wody 0,5L. Z tyłu torby centralnie przypięty statyw. Dodatkowo można jeszcze na górę torby przypiąć jakąś kurtkę. Jedyny minusem jest to, że przy korzystaniu z pokrowca przeciwdeszczowego, trzeba wziąć statyw do ręki.
ktos z uzytkownikow Lowepro SlingShot 300 moglby mi powiedziec czy da rade tam upchnac e-3 i jakos e-510?
nie wiem czy Ci tam wejdzie ale ja w Moim Computtrekerze AW mam E-400 z gripem, E-3 z gripem, 12-60, 14-42, 40-150, sigme 135-400, 4x BLS-1, 4x BLM-1, FL-50r, 4x CF, statyw;p i wiele innych dupereli;p a już zagospodarowałem miejsce na nowy nabytek:P Panie i panowie od przyszłego tygodnia w plecaczku zamieszka sigma 105 macro:):esystem2: