Mocniej poświeć, ciuchy strasznie zlały się z tłem;)
Wersja do druku
Mocniej poświeć, ciuchy strasznie zlały się z tłem;)
dzieki za odwiedziny ,w sumie to troche specjalnie z tymi ciuchami i tlem zrobilem,bo naprawde nikt by nie chcial zobaczyc :)
backstage...
dodam jeszcze serie trzech zdjec pod tytulem przemoc w rodzinie :)
Brakuje dramaturgii w tych ostatnich fotach. Takie moje skromne zdanie; Nie przekonałeś mnie, niestety. Co do świecenia w Twoim nowym "studio", to nawet mi się podoba, choć przyznam się, że sie na tym nie znam.
Pozdrawiam
Najbardziej wiarygodnie z zaprezentowanej ostatniej trójki dla mnie wypada drugie. Nie wiem czy takie było Twoje zamierzenie, ale praktycznie na każdym Pan nie wygląda na domowego tyrana, tylko na osobę, która dobrze się bawi będąc fotografowaną w takiej sytuacji.
W moim odczucią są one również odrobinę za ciemne, przynajmniej tak to wygląda na moim ekranie.
fajna para - strasznie mi się razem podobają :D.
studio to nie moja działka ale dla mnie też troszkę za ciemno (ale tak tylko troszkę troszkę) i wydaje mi się że niektóre lekko nieostre.
seria "przemoc w rodzinie" - pan ma taki wyraz twarzy, że zdecydowania na tyrana się nie nadaje. bardziej na wesołego chłopca który myśli "co tu zbroić ale tak żeby nikt mnie nie złapał"
rol,madzia, tzn. ze chyba dobrze chociaz jedna zecz zrobilem :) odzwierciedlilem jego harakter :)
ps.to byla moja pierwsza w zyciu proba focenia w ( studio ) bardzo chce sie tego nauczyc,nie wiedzac czemu,dzieki za wszystkie wskazowki i krytyke,przeciez nie musi byc zawsze dobrze ,taka krytyka mnie mobilizuje dziei jeszcze raz za zagladanie do tego watku i pzdr.
tyraniatka hah dobre , pzdr.