Znakomite fotki tego chytruska!
Gratulacje.
Pozdrówka.
Wersja do druku
Znakomite fotki tego chytruska!
Gratulacje.
Pozdrówka.
Ostatnio walczę z jakimś paskudztwem które mi w gardło wlazło i nie chciało wyleźć 2 tygodnie więc nie mam nowych zdjęć. Jednak mimo choroby nie próżnowałem i zamieściłem na mojej stronie dwa nowe foto-artykuły.
"Rozmowy z dzikami"
oraz "Wrześniowe koncerty" gdzie można również posłuchać ryczących jeleni.
Zapraszam
P.S.
żadne tantum-verde i inne leki mi nie pomagały, musiałem sięgnąć po sprawdzony pszczelarski sposób: propolis rozpuszczony w spirytusie, 3 dni i gardło doszło do stanu używalności, nie ma jak natura
Fajnie, że już wróciłeś do zdrowia i naturalne leczenie okazało się najskuteczniejsze. Jest nadzieja na nowe zdjęcia zwierzaków:grin:.
Na zlocie pokazałem małą prezentację i były prośby o wrzucenie na forum. Chciałem zrobić flash'ową prezentację ale nie mam serwera więc wrzuciłem na YT.
Temat może oklepany ale jak do tej pory jeleń to zwierzak który stoi najwyżej w "moich notowaniach".
Coś mi ten filmik nie idzie płynnie ciekawe jak u was będzie.
Zapraszam
http://www.youtube.com/watch?v=-66VpXI6elg
Prezentacja chodzi u mnie płynnie, dźwięku nie mam ale pewno cos się z tym da zrobić. Wielkie dzięki Sławek.
U mnie wszystko gra i buczy. A sama prezentacja genialna, nie mowiac juz o samych zdjeciach ;)
slawekb świetna robota, muzyka dobrze dobrana robi nastrój. Działa płynnie ;)
Prezentacja świetna, ogląda się z przyjemnością, a foty jak to u Ciebie, zawsze na najwyższym poziomie.
Bardzo fajnie się oglądało.
Piękna prezentacja!