Twój wesoły nastrój udziela się przez fotki które pokazujesz. Bardzo ciepłe i klimatyczne w sam raz na szaroburą rzeczywistość.:grin:
Wersja do druku
Twój wesoły nastrój udziela się przez fotki które pokazujesz. Bardzo ciepłe i klimatyczne w sam raz na szaroburą rzeczywistość.:grin:
Ładne światełko.
Zachodzik ładnie barwą namalowany i nawet kolce głogu na zakłócą tej sielanki. Trawka w kontrowym światełku oblana złotą barwą, bardzo plastyczne, skromne i piękne.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i ciepłe słowa :grin:
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że takie zdjęcia (nie czysto dokumentalne) kształtują pewną wrażliwość na świat, który nas otacza. Nie tworzę wielkiej sztuki, ja tylko pokazuję obrazy, którymi chcę się dzielić z innymi. Jednak, aby je spróbować zrozumieć, trzeba usiąść na spokojnie i widzieć to, co chce się zobaczyć. Ale może do tego, należy zerknąć głębiej, bo powierzchowność szkodzi i upraszcza rzeczywistość. Taka mnie myśl naszła. :) To nie są tylko krzaczory bezimienne, czy zwykłe polne drogi - dla mnie to cały mój świat, pełen emocji, tylko, że skrywanych głęboko. Myślę, że kto będzie chciał, ten je odkryje...
37 ***
Listopad, a on kwitnie nadal... to ileż siły musi być w takim malutkim kwiatku, że jego płatki przetrwały te wszystkie chłody? :)
38
Wrzut z szuflady :grin:
Fajny ptaszek :) i na fajnej plaży :)
Ostatnio się bawimy z Bartkiem w wynajdywanie różnych zapomnianych miejsc, które się walą, sypią itp. :wink: Trochę pozmieniam numerację:
I
Calkiem odmienny klimat od tego do ktorego ostatnio nas przyzwyczailas.
Zamiast roslinek i promykow sloneczka ten mroczny obrazek z droga ktora kto wie dokad prowadzi.......Ciekawe.
Przyzwyczaiłem się do malowniczych kolorów a tu szok :) Czekam na więcej "nowości"