pokazujesz ładne serie koncertowe, chociaż takie tematy nie szczególne mnie kręcą, tu można oko zawiesić.
pzdr
Wersja do druku
pokazujesz ładne serie koncertowe, chociaż takie tematy nie szczególne mnie kręcą, tu można oko zawiesić.
pzdr
Ostatnie sety koncertowe - bardzo fajne. Generalnie nie pasuje mi taka obróbka, ale do tych zdjęć jest jak najbardziej dopasowana.
Pozdrawiam
318. - mniuuut! Dawaj do Galeryi!
Skoro wśród Twoich pasji jest jeszcze historia, powinieneś robić jak najwięcej zdjęć na koncertach muzyki dawnej :D
Uwielbiam taki klimat , jak muzyka ze zdjęcia wylewa się na biurko :).
Fajnie dobrany kolorek a raczej brak :) do muzycznego klimatu.
Ostatnie zdjęcia z Voo Voo i Haydamaky. Ale coś czuję w kościach, że niebawem mogą być następne koncertówki.
Kolejna odsłona zdjęć z Festiwalu Inne Brzmienia. Tym razem na rozgrzewkę Pola (Paulina Pospieszalska). Młoda, zdolna, starająca się przebić na scenie pop, a przy tym stonowana i całkowicie różna od hałaśliwych gwiazd pokroju Dody-Elektrody. Ot, dziewczyna z sąsiedztwa. Niestety przyjemny głos nie przekłada się na wyrazistość muzyki. Wiem, że pop jest pop, i jak zagajał Czesław Mozil na swoim lubelskim koncercie każda piosenka popowa musi mieć słowa-klucze: "każdy z nas" oraz "ty i ja" (...będziemy parą) itp. Tylko dlaczego wszystkie piosenki Radiu Z RMF FM etc. brzmią tak samo? Czy skończyły się już czasy w których przebojami były piosenki po prostu lepsze od innych? Czy muzyka popularna z definicji ma być nijaka? Jak długo jeszcze ciekawe głosy będą się marnować w kiepskim repertuarze, o czym świadczy przypadek chociażby Eweliny Flinty? Miałem jakieś 7 lat temu możliwość posłuchania jej na żywo na Przystanku Woodstock i do dzisiaj czuję ciarki na wspomnienie tego głosu. Cóż z tego, kiedy ten rockowy wokal tłamszony jest przez popową harmonię, a teksty często przywodzą na myśl pierwsze próby pisarskie dojrzewających nastolatek (z całym szacunkiem dla wszystkich młodych talentów). Jako oświecony ignorant w dziedzinie show-bizz.pl (po prostu jestem słuchaczem i myślę nad tym co słyszę) stwierdzam że "źle się dzieje w państwie polskiem", a talent Poli może zostać "przemielony" przez speców tego biznesu, a szkoda.
Znakomity i tekst i zdjęcia. Jak ja Tobie zazdroszczę tych lubelskich klimatów.
Ładnie napisałeś Wujku. Radio Z i RMF FM zabijają muzykę. Jestem zmuszona słuchać tego w pracy i ostatnio zastanawiałam się, czy aby na pewno lubię U2 i Aerosmith, bo o zgrozo! - tam ich usłyszałam :lol:
A ta Pola to chyba z TYCH Pośpieszalskich, nie? I co? Tak się dała spopować?
Zdjęcia chyba oddają trochę to, co napisałeś, trochę widać, że średnio Ci podpasował klimat (podobnie jak na Panasewiczu) ;) Zdjęcia ładne ale nie mają tego pałera, z drugiej strony - jak mają mieć, skoro (z tego co piszesz) muzyka tyż nie ma ;)
Jestem pewna, że nieporównywalnie bardziej natchni Cię Mania Peszek i Nosowska.
Czytasz w moich myślach. Pola jak najbardziej "Z TYCH" Pospieszalskich. Co do M. Peszek i K. Nosowskiej wrzucę w najbliższych dniach coś na forum, natomiast rozwinięcie w wątku nastąpi po niedzieli (za 6 godz. jadę na Ślunsk!). Postaram się by było tak jak "tygryski lubią najbardziej".
Bufetowa, to już się "ne wrati" te blusowe klimaty, szkoda.
Co sie pojawi jakas ciekawa osobowość to juz ja spece od marketigu na popa przemielą.