Odp: Koriolan- zdjęcia rozmaite
No no. Ta fotka superowa jest. ładny kolor wody.
Ładne zdjęcie.
Pewnie masz więcej takich zdjęć .:mrgreen:
A tak z ciekawości zapytam. Turystów dużo na Zakynthos ? Pamiętam jak jakiś czas temu turyści dopiero zaczęli poznawać tę wyspę. I tak pytam czy może już ona taka dość popularna jest.
1 załącznik(ów)
Będzie więcej- by pokazać zdjęcie w tym zacnym gronie muszę popracować, to nie to co wybrac 60 zdjęć dla rodziny i pokazać na TV
Na tak długo opuścić forum :?:
Już wiem skąd bierze się atrament :mrgreen:
wyspy jońskie są przepiękne. spodziewam się niepowtarzalnych zatoczek z białym piaskiem, skał, romantycznych zachodów słońca, może jeszcze greckie kozy:mrgreen:
15 załącznik(ów)
Na Zakynthos jeszcze wrócę :)
Dzis byłem w Będominie (tam gdzie jest Muzeum Hymnu Narodowego) na rekonstrukcji historycznej z czasów napoleońskich.
podobają mi się zdjęcia z dymem strzelniczym i przedostatnie, poza tym dobra koncepcja na spędzenie dnia wolnego:)
Przyznam, że po przejrzeniu zdjęć, wrzuciłem je z tzw "kronikarskiego obowiązku"
Akcja rozgrywała się daleko od publiczności, większość zdjęć z pola bitwy zrobiłem na końcówce zakresu mZD 14-150, gdzie jak wiadomo, ten obiektyw szału już nie robi.
Postaram się wrzucić coś z tzw "backstage", było ciekawie. Postawiłem już na nogi After Shota i będę wojował.
Jak już tak chcieli rekonstruować, to mogli zwykłe snopki postawić, a nie maszynowo wiązane ;) Poza tym fajnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jak już tak chcieli rekonstruować, to mogli zwykłe snopki postawić, a nie maszynowo wiązane ;) Poza tym fajnie.
ale oni je ręcznie ukulali i owineli folią:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
owineli folią:wink:
Spożywczą kurde :D