A nawet jak nie przerysowała, to trzeba bylo tak kombinować, co by nie eksponować wydatnego nosa :wink:
Wersja do druku
A nawet jak nie przerysowała, to trzeba bylo tak kombinować, co by nie eksponować wydatnego nosa :wink:
Jolly: wiem, wiem ale wiesz jak to jest jak pozują amatorki, trzeba im wszystko mówić jak maja stanąć i co z rękami zrobić
A Kamila ma poprostu taki nosek :wink:
198.
Już jutro jadę na upragnione wakacje rowerowe w góry i zabieram tylko OM10 :mrgreen:, więc portrecików w najbliższym czasie już nie będzie.
Pozdrawiam marek
Ostatnie zdjęcie bardzo fajne.
I udanych wakacji Ci życzę. :wink:
197 fajne, lubię portrety "z bliska"
Wersja 2, bo na 1 widac wyraznie blurowanie czy jak to tam nazwac, przesadziles z wygladzeniem. Ale fota ogolnie bardzo, bardzo fajna ;)
Czaroz akurat na tych zdjęciach nie wygładzałem twarzy :wink:
Ale dzięki za komentarz :)
Następne
201. Daria
:shock: Nie blurowales?!
:roll: No coz... plastikiem zajezdza :P Moze taka uroda...
Co do drugiego zdjecia to jestem na NIE, jakbym zobaczyl takie na nk, to bym sie nie zdziwil... :P
EDIT: Sory ren, to chyba wina modelki bo zakrylem ja reka i nawet kadr ci wyszedl, to obramowanie z tej bialej sciany... Posadz tam jakas czarno-wlosa :-P
Z ostatnich zdjęć Darii najbardziej podoba mi się 199. - kadr dobry (może nieznacznie obciąłbym dół), modelka dyskretnie uśmiechnięta. Wszystko to przeklada sie na bardzo sympatyczny odbiór. :grin:
Dziękuję za komentarze kolejne
202.