jestem pelen podziwu. Ciekawe czy zadziala, jak TAK, to trzeba zaraz opatentowac. Stara Unia czycha na dobre nieopatentowane pomysly :).
Powodzenia, a glosy ptaszkow masz gdzies zgrane? Moze istniej jakas biblioteka?
Pozdrawiam
Wersja do druku
jestem pelen podziwu. Ciekawe czy zadziala, jak TAK, to trzeba zaraz opatentowac. Stara Unia czycha na dobre nieopatentowane pomysly :).
Powodzenia, a glosy ptaszkow masz gdzies zgrane? Moze istniej jakas biblioteka?
Pozdrawiam
Nie będzie Ci z tym wygodnie iść :p
Cześć :)
Tomku, poczytaj Technika fotografowania ptaków - na jednej ze stron są linki.
Staram się zidentyfikować ptaszka, następnie jego oryginalna nazwa, później wyszukuje głosów.
helmuth - to nie ma być wygodne do noszenia - piecyk gitarowy także by nie był ;) - ale wygodne w obsłudze i skuteczne.
pozdro
taztaz - dokładnie ;)
Kolejne:
Dzięcioł białoszyi ( nie jestem pewny, może to byc także d, duży)
W chwili gdy przyleciał, położyłem MIO na glebie (w czatowni) po paru minutach podnoszę, a na wyświetlaczu 4 kleszcze! Myślałem, że tam jestem bezpieczny, nie mam pojęcia skąd się nagle wzięły, odechciało mi się od razu robienia zdjęć.
Na początku szczerze gratuluję maluszka. Śliczny chłopczyk.:)
Dzięcioł również rewelacyjny. Naprawdę zazdroszczę Ci tych ptaków, ale właśnie w związku z kleszczami odechciewa mi się :cry:
Dzięcioł rewelka. Strasznie widział bym go w formacie A3 na scianie w pokoju :mrgreen: Gratki !
jolly - dziękuję :)
Ramzes_II, aż tak dobry chyba nie jest ;) do ideału brakuje przede wszystkim ładnego światła, w sobotę mam nadzieję być od rana, wtedy to miejsce jest dobrze oświetlone. Jak wejdzie mi w kadr dzięcioł czarny, dostaniesz pierwszy :)
pzdr
Poziom niezmiennie wysoki. Widać, że fotografowanie tych latających stworzeń sprawia Ci przyjemność. Uzyskane efekty to zdecydowanie powód do dumy.