Ty sie przyznaj, że nie motor, a kota fociłeś. Już ja znam tę twoja słabość do sierściuchów. O fotce nie piszę bo nie jestem obiektywny na temat ogoniastych :grin:
Wszystkie mi się podobają :-P
Wersja do druku
Zaczynałem przez chwilę błądzić wzrokiem po motorze ale jednak szybko wróciłem do bohatera kadru. Piękny kocurrrrr
Piękny futrzak... a jakie miejsce sobie znalazł... Wie co dobre...:wink:
Pozdrawiam
Taki stalowy "twardziel" a kociak znalazł miękkie miejsce.
Świetnie wypatrzone.
Pozdrówka.
Łódka bardzo malownicza :-)Fotka z kotem-wolałbym inny kadr.Pozdrowienia:-)
A ja wrócę troszkę do wcześniejszych zdjęć, bo jakoś przez nieuwagę umknęły mi te wszystkie piękne ptaszki.
Z trzciniaczków ostatnie zdjęcie jest chyba najfajniejsze. Nie udało mu się schować przed Twoim obiektywem :wink:
Muchołówka również rewelacyjnie się prezentuje.
I łódka - bardzo fajny kadr.
Witaj Piotrze
Jutro zaczynają się mistrzostwa motorowodne w Chodzieży, mam "kartonik" na wejście do boksów, jeśli się wybierasz - to ci go przekażę, jeśli nie - może ktoś inny będzie zainteresowany z forum ?
Napisałem tutaj, bo najszybciej do Ciebie dotrę, wiem, że trochę za późno, ale przed chwilą dostałem wejściówki.
Pzdr
Ciekaw jestem jak wam się podoba, jeśli podoba ten widoczek z Mięćmierz koło Kazimierza Dolnego.
Wiatrak w Mięćmierzu koło Kazika Dolnego
Oj podoba się. Byłem jak facet go wykańczał,, a teraz juz sie wtopił w Kazimierz. Oczywiście wiatrak, nie facet :)
Ty chyba Piotrze masz taką sama słabość do K. jak ja do S. :wink: