Odp: wanilia - moim okiem
Dla mnie uroda Agaty jest w jakiś sposób egzotyczna. Takie rysy kojarzą mi się z rysami tatarskimi. Dość szeroka twarz i lekko skośne oczy. Mam podobną znajomą modelkę Ewelinę, gdzieś już wstawiałam jaj zdjęcia- to taki sam typ urody. Dla mnie ciekawy i bardzo egzotyczny. Muszę wymyśleć jakąś sesję z wykorzystaniem takiej buzi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Dla mnie uroda Agaty jest w jakiś sposób egzotyczna. Takie rysy kojarzą mi się z rysami tatarskimi. Dość szeroka twarz i lekko skośne oczy. Mam podobną znajomą modelkę Ewelinę, gdzieś już wstawiałam jaj zdjęcia- to taki sam typ urody. Dla mnie ciekawy i bardzo egzotyczny. Muszę wymyśleć jakąś sesję z wykorzystaniem takiej buzi :)
Jak tatarskie rysy, no tooo.. akt w tataraku :)
T.
Witaj
Tak, ma urodę specyficzną, jednak tutaj jej wyraz twarzy nie bardzo mi podchodzi, czekam na następne z jej udziałem ;)
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Jak tatarskie rysy, no tooo.. akt w tataraku :)
T.
...albo w tartaku...:mrgreen:
---------- Post dodany o 18:25 ---------- Poprzedni post był o 18:23 ----------
nie widzę tej specyficznej urody :roll:...raczej specyficzny makijaż...sorki
2 załącznik(ów)
Tatarskie rysy będą lada moment, ale najpierw sesja z ostatniego czwartku.
Jedno już wrzuciłam do Galerii:
dokładam jeszcze dwa z tego dnia, modelowała Paulina :)
Załącznik 63459Załącznik 63458
Cuda wianki:) 1 i 3 bardzo sympatyczne:) w 2 jakoś dziwne łapki dziewczyna trzyma
pierwsze z galerii najładniejsze...zdecydowanie...dwa następne...hmm powiedziałbym przedelikacone,ale to jeśli chodzi o mój odbiór ! wiem że to Twoja wizja ale jak dla mnie kobieta/modelka zachowuje się nienaturalnie...ale ja facet jestem grubo ciosany...
2 załącznik(ów)
Wracając do tatarskich rysów to taka jest też Ewelinka. Szeroka buzia , małe lekko skośne oczy: mam nadzieję , że kiedyś zrealizują z nią sesję a'la Frida, bo tak jej uroda tez mi się kojarzy , choć od Tatarów do Meksykańców daleka droga ;)
Załącznik 63559Załącznik 63558
Cytat:
Zamieszczone przez
wanilia
Tatarskie rysy będą lada moment, ale najpierw sesja z ostatniego czwartku.
Jedno już wrzuciłam do Galerii:
dokładam jeszcze dwa z tego dnia, modelowała Paulina :)
Załącznik 63459Załącznik 63458
Trojeczka jak dla mnie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
pierwsze z galerii najładniejsze...zdecydowanie...dwa następne...hmm powiedziałbym przedelikacone,ale to jeśli chodzi o mój odbiór ! wiem że to Twoja wizja ale jak dla mnie kobieta/modelka zachowuje się nienaturalnie...ale ja facet jestem grubo ciosany...
Mam podobne odczucia. Pierwsze (to z galerii), najbardziej naturalne.